jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
καλα ειναι 2.500 , ποσοι θα είσαστε ?
Εγω οπως παντα μονος θα παω
καλα ειναι 2.500 , ποσοι θα είσαστε ?
λες και ειναι ικανος αυτος να κανει τετοια πραγματα που ψοφολογα απο καναπε χεστρα να πουμε..ποιος τον γαμαει μωρε.
σπορακια να παρεις να περναει η ωρα στην αναβαση.Πατα you tube everest base camp k θα δεις.
Ξεκινας απο luckla κ με περπατημα 6 με 7 ωρες τη μερα ανεβαινει στο base camp του everest sta 6000 m υψος
Τι μλκ εισαι???σπορακια να παρεις να περναει η ωρα στην αναβαση.
γι'αυτον εβερεστ καμπ ειναι η διαδρομη γραφειο-τουαλετα-κουζινα.λες και ειναι ικανος αυτος να κανει τετοια πραγματα που ψοφολογα απο καναπε χεστρα να πουμε..
πρωτον ο Ιωνικος πιεζει και δευτερον ζορι αυτο που θα κανει ο τζιμακοςσπορακια να παρεις να περναει η ωρα στην αναβαση.
ειπε ο 36,7 που εψαχνε νεκροτομειο να τον μαζεψουνλες και ειναι ικανος αυτος να κανει τετοια πραγματα που ψοφολογα απο καναπε χεστρα να πουμε..
37,5ειπε ο 36,7 που εψαχνε νεκροτομειο να τον μαζεψουν
εχεις καταλαβει οτι δεν λεει τα εβερεστ με τα σαντουιτς ε καθυστερημενε ?γι'αυτον εβερεστ καμπ ειναι η διαδρομη γραφειο-τουαλετα-κουζινα.
ψηνεσε να παμε αγιο ορος?πρωτον ο Ιωνικος πιεζει και δευτερον ζορι αυτο που θα κανει ο τζιμακος
Ε ειναι .πρωτον ο Ιωνικος πιεζει και δευτερον ζορι αυτο που θα κανει ο τζιμακος
το σκεφτομαι χρονια καποια στιγμη θα παωψηνεσε να παμε αγιο ορος?
Κ κει θελω ν παωψηνεσε να παμε αγιο ορος?
ξεκινα να κανεις ντελιβερι με τα ποδια.Ε ειναι .
Εχω ξεκι νησει προετοιμασια σιγα σιγα.
Αν δεν φτασω το επιπεδο που θελω τωρα θα το κανω τελη οκτωβρη
να παμε ολοι μαζι απλα να μοιρασουμε τι θα κουβαλαμε,αλλος ουισκι,αλλος ξηροκαρπια κλπ.Κ κει θελω ν παω
Μου χουν πει ωραια εμπειρια
???ξεκινα να κανεις ντελιβερι με τα ποδια.
τσιμαρα θα σου φτιαξω σημαια με τον γλομπεο να καρφωσεις στη κορυφη.???
Θα ξεκινησω γυμναστηριο μες τη βδομαδα
Διαδρομο ανηφορικο με σακιδιο 6 κιλα στην πλατη
Εχω παντα την.καρτα μαζι!!!!!τσιμαρα θα σου φτιαξω σημαια με τον γλομπεο να καρφωσεις στη κορυφη.
σιγα μην σας αφηναν να πεθαινατε προσπαθωντας να πατε κορυφη.Εχω παντα την.καρτα μαζι!!!!!
Δεν ειναι κορυφη το base camp
H κορυφη ειναι στα 8.900
Κ μονο η αδεια που πρεπει να παρεις απ το κρατος του νεπαλ κοστιζει 9.000 ντολαρς
Ανεβαινουν αρκετοι που χουν φραγκασιγα μην σας αφηναν να πεθαινατε προσπαθωντας να πατε κορυφη.
Τριμμένη ρίζα από φυτό, δεν έχει καλή γεύση από μόνο του, θέλει ζάχαρη ή μέλι και κανέλα. Αυτό που πουλάνε οι σαλεπιτζήδες είναι έτοιμο, γλυκό!!! Λένε πως φέρνει καύλες!!!το σαλεπι απο που κραταει η σκουφια του?τι γευση εχει?πως θα το πλασαρουμε?