Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.564
- Πόντοι
- 12.756
ω να σου γαμησω ,ειχαμε κανα ραντεβου θανατου ?απο εσενα μουσιου θελω μιαα επεξηγηση σε μια λεξη αν ξερεις... πεζεβεγκης τι σημαινει
ω να σου γαμησω ,ειχαμε κανα ραντεβου θανατου ?απο εσενα μουσιου θελω μιαα επεξηγηση σε μια λεξη αν ξερεις... πεζεβεγκης τι σημαινει
μπα ενας χεστης μου το επαιξε μαγκας στην ναομι αλλα φοβηθηκε το ξεβρακωμα σκεφτηκαι μην κρυωσει ο πισινουλης του και δεν συνεχισεω να σου γαμησω ,ειχαμε κανα ραντεβου θανατου ?
Νταβατζης στα τουρκικα...τι κερδιζω;απο εσενα μουσιου θελω μιαα επεξηγηση σε μια λεξη αν ξερεις... πεζεβεγκης τι σημαινει
Ο γνωστος που κωλοτριβεται στους παντες μπας και του δωσουν λιγη σημασια;μπα ενας χεστης μου το επαιξε μαγκας στην ναομι αλλα φοβηθηκε το ξεβρακωμα σκεφτηκαι μην κρυωσει ο πισινουλης του και δεν συνεχισε
Βλεπω οτι και στα Κυπριακα εχει ερμηνεια....ΚΕΡΑΤΑΣ!!!Νταβατζης στα τουρκικα...τι κερδιζω;
επαιξες και εχασες στα κυπριακα ειναι ο κεραταςΝταβατζης στα τουρκικα...τι κερδιζω;
Ναι ρε το βρηκα μετα....το γραφω.επαιξες και εχασες στα κυπριακα ειναι ο κερατας
εδω δεν εχουμε ομως κεραταΝαι ρε το βρηκα μετα....το γραφω.![]()
Ο 1.73 Πεζεβεγκης πως λεγεται στα Κυπριακα;επαιξες και εχασες στα κυπριακα ειναι ο κερατας
εδω ειναι το σπιτι του κερατα ρε τυπε , τι μας λες τωραεδω δεν εχουμε ομως κεραταη εχουμε
![]()
ψαχνουμε να βρουμε ποιος θα κανει την εγκυομην τσακωνεστε παιδγια..κανετε γονιμο διαλογο
οποιος ειναι καραντινα παιδια να την κανει , που ειναι και ασφαλειςψαχνουμε να βρουμε ποιος θα κανει την εγκυο
για πες που ειχαμε το παρατραγουδο να διαβασω;ψαχνουμε να βρουμε ποιος θα κανει την εγκυο
αν και γνωριζω την κυπριακη διαλεκτο αυτο μου διαφευγει ...ισως γαρος πεζεβεγκηςΟ 1.73 Πεζεβεγκης πως λεγεται στα Κυπριακα;![]()
Δεν κόβει το μυαλό σου ... Είναι ξεκάθαρος ο Χελαν και γνωριζω την κυπριακη διαλεκτο αυτο μου διαφευγει ...ισως γαρος πεζεβεγκης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναομι ρε η αλλη τους παει γαμιοντας στα μπινελικια και αυτοι εκει
ναομι ρε η αλλη τους παει γαμιοντας στα μπινελικια και αυτοι εκειγια πες που ειχαμε το παρατραγουδο να διαβασω;
παω να διαβασωναομι ρε η αλλη τους παει γαμιοντας στα μπινελικια και αυτοι εκει
για σπαστο και καντο ψιλα..αν και εσυ μονο 500ευρα ασχολεισαιΔεν κόβει το μυαλό σου ... Είναι ξεκάθαρος ο Χελ
εχεις κολλησει με δαυτη ρεαυτο το μουνι θελω να τα γλειψω μεσα στο κωλαντερο γαμω το σπιτι της
Watch _Mito_69 live on Chaturbate!
πουτσα σας ξερω αλλα εδω θα πω τον πονο μου
που να παω να το πω δλδ στο θρεντ του μαιντριντερ "τα μυστικα του siem reap"