Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.683
- Πόντοι
- 6.056
αυριο το γαμιδη θα μου ερθειΤι εγινε ρε τυπε ηρθε το μηχανημα;![]()
θεσσαλονικη ειναι
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
αυριο το γαμιδη θα μου ερθειΤι εγινε ρε τυπε ηρθε το μηχανημα;![]()
με εχει πνιξει το δικιο
Που τυπε στο Σέιχ σου με τους παράξενους θορύβους;αυριο το γαμιδη θα μου ερθει
θεσσαλονικη ειναι![]()
κοιτα να σε δουμε σε καμια σουιτα με δαυτο να κανεις τον ντιτζει και οι αλλοι να γαμανεαυριο το γαμιδη θα μου ερθει
θεσσαλονικη ειναι![]()
κεντρο διαμετακομισης καπου στου διαολου την μανα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που τυπε στο Σέιχ σου με τους παράξενους θορύβους;
Τυπε φανταζεσαι το συστημα να δεχτει επιθεση απο κανεναν τρυποκαρυδο;κεντρο διαμετακομισης καπου στου διαολου την μανα![]()
κεντρο διαμετακομισης καπου στου διαολου την μανα![]()
personal use onlyκοιτα να σε δουμε σε καμια σουιτα με δαυτο να κανεις τον ντιτζει και οι αλλοι να γαμανε
να σε δω τι θα πεις οταν στο πιασει η αλλη και στο πεταξει στο πατωμα με μισος , και μαζευεις αλλου τον δισκο , αλλου την βελ΄όνα , αλλου το μοτερpersonal use only![]()
Ενταξει θα του μεινει η σανιδα κοπης να τεμαχιζει τα λαχανικα.....να σε δω τι θα πεις οταν στο πιασει η αλλη και στο πεταξει στο πατωμα με μισος , και μαζευεις αλλου τον δισκο , αλλου την βελ΄όνα , αλλου το μοτερ
Θα σε πιασει καμμια πορδολυσσα και θα σε παντοφλιασει η κυρα, τυπε.σας γαμω και λεγω τι μασουλησα...παντζαρια,μακαρονοσαλατα με κοτοπουλο,καλαμποκι,μανιταρια,πιπεριες,γαματη σως και ταμπασκο![]()
χαμπαρι δεν πηραΘα σε πιασει καμμια πορδολυσσα και θα σε παντοφλιασει η κυρα, τυπε.
σκαστε ρε τραγοποδαροι ακομα δεν ηρθε θα μου το καψετε το μοτορι![]()
και με το πλατο φρισμπι για τον σκυλοΜε τον λαστιχένιο ιμάντα κίνησης πάντως, μπορείτε να φτιάξετε σφεντόνα.![]()
εχουμε και 15 χρονια διαφορα.Εγω το 90 διαβαζα ΝΙΤΡΟ και ΚΛΙΚ
εχουμε και 15 χρονια διαφορα.![]()
ναυτεμπορικη ποτε διαβασες?Και το 1993 διαβαζα παρα πεντε και βαβελ
Ποτέναυτεμπορικη ποτε διαβασες?![]()
![]()
![]()
μια μαλακισμενη εφημεριδα οικονομικη νομιζω ηταν με χρωμα φυλλου πορτοκαλι να το πω ποια ηταν?διαβζες αδεσμευτο του ριζου η απογευματινη?