TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
απο αυριο ολη εδω για σφουγγαρισμα πλυσιμο τζαμια κλπ ...εννοειτε τζαμπα ολα αυτατωρα ναι ..μεχρι και εγω καθομαι
απο αυριο ολη εδω για σφουγγαρισμα πλυσιμο τζαμια κλπ ...εννοειτε τζαμπα ολα αυτατωρα ναι ..μεχρι και εγω καθομαι
ασκοπη ερωτηση,μπαινω στο σαη!δεν ρεπαρεις καθολου τυπε ? και πως ξεκουραζεις το νου σου ?
εχουμε 2 κολλητα ρεποαπο αυριο ολη εδω για σφουγγαρισμα πλυσιμο τζαμια κλπ ...εννοειτε τζαμπα ολα αυτα
μονο εσυ νιωθεις ρε οι αλλοι για κανενενα πιανινο της playschool ειναι και πολυ λεωμη δινεις σημασια ,προχωρα ,γαματο ειναι!
εγω λεγω καλα ξηγηθηκες και το πηρες..καποια χομπυ μας τα πληρωνουμε και τα γουσταρουμε...μονο εσυ νιωθεις ρε οι αλλοι για κανενενα πιανινο της playschool ειναι και πολυ λεω
δε ξερω τι κανουν οι μυστες,οχι απλα νιωθω,αλλα προσωπικα εχω ματσακωνιασει αρκετα σε γουστα για χομπυ....μονο εσυ νιωθεις ρε οι αλλοι για κανενενα πιανινο της playschool ειναι και πολυ λεω
το χβοχ ειναι αυτα με τα μπλιμπλικια που ειχαμε παλια?εγω λεγω καλα ξηγηθηκες και το πηρες..καποια χομπυ μας τα πληρωνουμε και τα γουσταρουμε...
απο την αλλη λες να πεθανω και να μην προλαβω να παρω το χβοχ;![]()
![]()
![]()
μεχρι να πεθανεις θα εχουν βγει 20 εκδοσεις φρεσκιεςεγω λεγω καλα ξηγηθηκες και το πηρες..καποια χομπυ μας τα πληρωνουμε και τα γουσταρουμε...
απο την αλλη λες να πεθανω και να μην προλαβω να παρω το χβοχ;![]()
![]()
![]()
ειναι σαν το πλευστεισον..νεα γενια χβοχ γαμειτο χβοχ ειναι αυτα με τα μπλιμπλικια που ειχαμε παλια?
μην βρισκουν τα καλαμπαληκια εκει την ωρα φοβαμαι....ειναι σαν το πλευστεισον..νεα γενια χβοχ γαμει
τσαμπα το εχουν αλλα εγω προτιμω με δισκετα..οι πουστηδες δεν το εχουν προσφορα αυτομην βρισκουν τα καλαμπαληκια εκει την ωρα φοβαμαι....
στειλε τον νονο νιπλη να στο παρει με δισκετατσαμπα το εχουν αλλα εγω προτιμω με δισκετα..οι πουστηδες δεν το εχουν προσφορα αυτο
τυπε μεχρι πακμαν εφτασα και αυτο το ποδοσφαιρακι που ηταν σαν τραπεζακι σαλονιου με γυαλι και μοχλους.....ποσο γαματο!ειναι σαν το πλευστεισον..νεα γενια χβοχ γαμει
η κυρα δεν θελει ουτε να ακουει για χβοχστειλε τον νονο νιπλη να στο παρει με δισκετα
ειχα χαλασει ΠΟΛΛΑ λεφτα στο ποδοσφαιρακιτυπε μεχρι πακμαν εφτασα και αυτο το ποδοσφαιρακι που ηταν σαν τραπεζακι σαλονιου με γυαλι και μοχλους.....ποσο γαματο!
μαλλον εχει δικιο ρε παπαρα τα ειπαμε αυτα μεγαλο παιδι εισαι πιαη κυρα δεν θελει ουτε να ακουει για χβοχ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειχα χαλασει ΠΟΛΛΑ λεφτα στο ποδοσφαιρακι
Επειδή δεν το φτάνετε σε λεφτά, να σας προτείνω κανένα στα χρώματα της SHELL;ασε το βρηκα ο αγιος τον πηρε λιγο εκει που καθοταν
![]()
αμα μου κολλησει κατι στο μυαλο....μαλλον εχει δικιο ρε παπαρα τα ειπαμε αυτα μεγαλο παιδι εισαι πια
η 100αρα ειναι πολυ καλη εγκρινωΕπειδή δεν το φτάνετε σε λεφτά, να σας προτείνω κανένα στα χρώματα της SHELL;
![]()
σοβαρεψου ρε σε βλεπω να την βγαζεις με γατοτροφη αν το παρειςαμα μου κολλησει κατι στο μυαλο....
λιγο μαλακιες δεν ειναι αυτα τα τσιτσιμπλικια?λεω τωρα,μη με φας,εχω την εντυπωση οτι ειναι βαρετα....η κυρα δεν θελει ουτε να ακουει για χβοχ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειχα χαλασει ΠΟΛΛΑ λεφτα στο ποδοσφαιρακι