troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.005
- Πόντοι
- 5.506
ρε τακη 1 εβδομαδα σχεση...ηδη μου εφερε θετικο τεστ εγκυμοσυνηςακομα να γαμησεις εσυ ρε????
τι θα γινει με την πάρτη σου ρε τυπε, ποτε θα ξεκαπνισεις επιτελους???
ρε τακη 1 εβδομαδα σχεση...ηδη μου εφερε θετικο τεστ εγκυμοσυνηςακομα να γαμησεις εσυ ρε????
Κουμπωνει τα βιαγκρα και τα σιαλις σαν καραμελες και δεν τον πιανει τιποτα.....ακομα να γαμησεις εσυ ρε????
3 μηνων εγκυος τυπε;ρε τακη 1 εβδομαδα σχεση...ηδη μου εφερε θετικο τεστ εγκυμοσυνης
ζεμπου αδερφε μονο εσυ καταλαβαινεις....Με ποια την πατησες παλι;
Έχετε προλάβει να ολοκληρώσετε;ρε τακη 1 εβδομαδα σχεση...ηδη μου εφερε θετικο τεστ εγκυμοσυνης
Αυτη σε αγαπαει;ζεμπου αδερφε μονο εσυ καταλαβαινεις....
ε και τι, λιγο ειναι η 1 βδομαδα?ποσο θες δηλαδη, κανα τριμηνο???ρε τακη 1 εβδομαδα σχεση...ηδη μου εφερε θετικο τεστ εγκυμοσυνης
Κι εμείς σας λατρεύουμε.ante gamithite oloi moynopana
με μπαροβια δεν ανοιγεις σπιτικο ρε μουνοπανο!!!!θα γινω πατερας ρε αρχιδια....εσεις θα εισαστε ρεμπελοι εδω
Το φυλλο του παιδιου το γνωριζουμε;θα γινω πατερας ρε αρχιδια....εσεις θα εισαστε ρεμπελοι εδω
Άξιος, άξιος.θα γινω πατερας ρε αρχιδια....εσεις θα εισαστε ρεμπελοι εδω
Προσφερεσαι για πνευματικος πατερας του παιδιου;Άξιος, άξιος.
γιατι ρε τακη????με μπαροβια δεν ανοιγεις σπιτικο ρε μουνοπανο!!!!
θα σε δουμε στις ειδησεις των 9
Εξυπακούεται!Προσφερεσαι για πνευματικος πατερας του παιδιου;
Με το να του βαλεις λαδι αυτοματα γινεσαι και κουμπαρος.Εξυπακούεται!
Και για κουμπάρος προσφέρομαι.
Αντε να χαθεις που θα μας βρισεις κιολας!κουμπαρο δεν κανω κανω κανενα απο τα αρχιδια εδω μεσα....
Καταλαβα, ηδη η νυφη εθεσε βετο να την παντρεψει η κολλητη της, ε ρε αμοιρεκουμπαρο δεν κανω κανω κανενα απο τα αρχιδια εδω μεσα....