The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.269
- Πόντοι
- 25.467
Μπεμπα Μ5 απο Βιταμα με πινακιδες Βουλγαριας και 1 τρις χλμ....
Τον βρίζετε, τον μπινέλικώνετε, αλλά σας έφτιαξε με το μετάχειρο ο Βαν Ντάμα Κούπας.
Μπεμπα Μ5 απο Βιταμα με πινακιδες Βουλγαριας και 1 τρις χλμ....
Εχω γνωστο που εχει Μ6Μην προσβαλλεις τα μελη του σαη ρε,πραγαμτικα χιλιομετρα και αξιοπιστιαΜπεμπα Μ5 απο Βιταμα με πινακιδες Βουλγαριας και 1 τρις χλμ....
Εργαλειο μου δωκε...ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!!Τον βρίζετε, τον μπινέλικώνετε, αλλά σας έφτιαξε με το μετάχειρο ο Βαν Ντάμα Κούπας.
επειδη θα πεσει πολυ σεξ και ειναι ακαταλληλο θα παει αργα τυπε , 23:45Τι ωρα ειναι ομπασταρπρωθυπουργος μας;Γουσταρω σημερα να δω σκληρη ανακριση απο Νικο Χατζηνικολαου....
Α μαλιστα...σας ευχομαι καλη παρακολουθηση.επειδη θα πεσει πολυ σεξ και ειναι ακαταλληλο θα παει αργα τυπε , 23:45
Τι ωρα ειναι ομπασταρπρωθυπουργος μας;Γουσταρω σημερα να δω σκληρη ανακριση απο Νικο Χατζηνικολαου....
στο τσακ ειμαι να παρω μια ενος συγχωρεμενου που μου την δινει η γυναικα τουΕχω γνωστο που εχει Μ6Μην προσβαλλεις τα μελη του σαη ρε,πραγαμτικα χιλιομετρα και αξιοπιστια
ειναι ο ιδιος με τον πινακα εργοστασιου?Εχω γνωστο που εχει Μ6Μην προσβαλλεις τα μελη του σαη ρε,πραγαμτικα χιλιομετρα και αξιοπιστια
σου πουλαω ενα AMG.στο τσακ ειμαι να παρω μια ενος συγχωρεμενου που μου την δινει η γυναικα του
Εκεινος ειναι απο τα μερη σας,εκει χαμω,ουτε που τον εχω δειειναι ο ιδιος με τον πινακα εργοστασιου?
τρελη ξεκωλιαρα η τυπισσα και με διαστημικο κωλο...τι μουνι και αυτο που ηταν , ειχε αυτο το βλαμμενο υφος που σε καυλωνει
και πως ειναι γνωστος σου?Εκεινος ειναι απο τα μερη σας,εκει χαμω,ουτε που τον εχω δει
μπρελοκ ?σου πουλαω ενα AMG.
Εγώ ένα φούρνο AEG.....σου πουλαω ενα AMG.
Αυτος που την εχει,την χαραμιζει.Πιο πιθανον να παει με 80-100 και να μιλαει στο τηλ ολη την ωραστο τσακ ειμαι να παρω μια ενος συγχωρεμενου που μου την δινει η γυναικα του
τακη εχει ακρες ο νιπλης να πας survivor.τρελη ξεκωλιαρα η τυπισσα και με διαστημικο κωλο...
εφαγε καλα ο μικρουτσικος γι αυτο εχει γερη κράση τωρα...5 φορες τον πηγανε στο νοσοκομειο σαν σκηνωμα, αρχισαν να βραζουν σιταρι και τελικα ανασταινοταν ο λαζαρος...
μπρελοκ ?
ψιλικαντζης.Εγώ ένα φούρνο AEG.....