baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.765
- Πόντοι
- 6.035
πηγες μεζεκλικ?Μη βρίζεις όμως παλιό βαζελε
πηγες μεζεκλικ?Μη βρίζεις όμως παλιό βαζελε
Μη βρίζεις ρε καργιοληΣυγγνώμη ρε γαμιόλη.
Πηγα άγραφα.πηγες μεζεκλικ?
Ο.Κ.Σωστός.
Απόψεις διατυπώνω κι εγώ.
Πχ. η άποψη μου είναι ότι όποιος ποστάρει όλη μέρα εδώ μέσα, επαγγελματίας φορουμάκιας δηλαδή, και δεν είναι φοιτητής ή άνεργος ή δημόσιος υπάλληλος-ξησταρχίδης, σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη του.
ρε συ τοσο χαμηλα εχεις πεσει...εκει σε εριξε η ελλεηνιδα σου???να θες να τον παιξεις με σαραβακο-διονυσιου στη μπανιερα δυο δυο???μηπως και μπιρλας εχει βιντεο?
σε τι ποιοτητα το εχεις?dvd η vhs?ρε συ τοσο χαμηλα εχεις πεσει...εκει σε εριξε η ελλεηνιδα σου???να θες να τον παιξεις με σαραβακο-διονυσιου στη μπανιερα δυο δυο???
δεν εχω τιποτα σε τετοιες αναλυσεις...ειμαι επαγγελματιας..απο 4κ uhd και πανωσε τι ποιοτητα το εχεις?dvd η vhs?
Κοριτσι τατου(προτιμω με Νουμι Ραπας).Σταλονε σε ποιο δραπατευει?Σε αυτο με Αρνολντ?Τι να δω?
Ντανιελ Κρεγκ, κορίτσι τατού ή Σταλόνε να δραπετεύει?
Έχει και δεύτερη απόδραση.Κοριτσι τατου(προτιμω με Νουμι Ραπας).Σταλονε σε ποιο δραπατευει?Σε αυτο με Αρνολντ?
3 εχει νομιζω.Να μην βαλουμε και αυτηνΈχει και δεύτερη απόδραση.
Όλο μπλέκει αυτό το παιδί.
δανια εχει ηδη ξεκινησει τυπε. αν ισχυει παει το μεσο μελος μπου, αν και λογικα θα τα εχουν ελβετια τωρα που το σκεφτομαι@Νίπλης πιστευεις οτι παιζει να ισχυει αυτη η φημη που ακουγεται στα μεσα για αρνητικα επιτοκια στις καταθεσεις;;;
Μακραν πιο στενάχωρο ειναι να βλεπεις έναν γιατρό να σπαμάρει όλη μέρα μαλακίες σε σάιτ για πουτανες.Ρε παιδια σας το ειπα και το πρωι...το ξερω ειναι καταθλιπτικος μονοτονος μαλακας αλλα ας δειξουμε λιγη ανθρωπια και ας απαντησει καποιος στο ναυαγιο την Ψιψινελ.
Τον βλεπω εκει να προσπαθει να τραβηξει τη προσοχη και μου σπαραζει τη καρδια ο κερατας....
Κάτσε να σε παραθέσω για να έχει να λέει ο γιατρουδακος ότι σε κάνω tagκαι εγώ χασομέρης και ψευτονταβάς!
την καλημέρα μου!
Καλα πιστευε εσυ τωρα οτι αυτο το ναυαγιο που κανει χαβαλε εδω μεσα με ολους οτι ειναι γιατρος...Μακραν πιο στενάχωρο ειναι να βλεπεις έναν γιατρό να σπαμάρει όλη μέρα μαλακίες σε σάιτ για πουτανες.
Για το καλό σου το λέω εγώ, μπας και ξυπνήσεις και ζητήσεις πάλι από τον Αντι να σου σβήσει το account.
Αλλά δεν επιμένω, είσαι και στην ηλικία που ξεκινάει η αντρική κλιμακτιριος, κανε ο,τι νομιζεις