baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.765
- Πόντοι
- 6.035
πρεπει να τον δελεασουμε με μπροκολο.πρεπει να μπει , ΠΡΕΠΕΙ , θα τον κερνανε και καφεδες κοφυ μπερυ
πρεπει να τον δελεασουμε με μπροκολο.πρεπει να μπει , ΠΡΕΠΕΙ , θα τον κερνανε και καφεδες κοφυ μπερυ
Μα ρε μαλακα καθε φορα που πιανει την μπαλα ο Αλβες λεει "η μπαλα στον γηραιοτερο ποδοσφαιριστη στην ιστορια του Ελ Κλασικο 365 ημερων και τοσων αρχιδιων"....αντε γαμησου μουνοπανο να πουμε!!!Όχι ρε μάν και είναι 55 αμαρτία είναι
Πυρετο εχει;οχι ρε συ επειδη ειχε λιγο μπουκωμα στην μυτη...ουτε βηχα και ενα ελαχιστο πονολαιμο..
γιατρε αφου σε χαλαει μημν την βλεπεις την γαμημενη την μπαλαΜα ρε μαλακα καθε φορα που πιανει την μπαλα ο Αλβες λεει "η μπαλα στον γηραιοτερο ποδοσφαιριστη στην ιστορια του Ελ Κλασικο 365 ημερων και τοσων αρχιδιων"....αντε γαμησου μουνοπανο να πουμε!!!
οχι ρε συ επειδη ειχε λιγο μπουκωμα στην μυτη...ουτε βηχα και ενα ελαχιστο πονολαιμο..
Το ξέρω μορε με το αρχιδι και εγω το βλέπω βάλτο χωρίς φωνηΜα ρε μαλακα καθε φορα που πιανει την μπαλα ο Αλβες λεει "η μπαλα στον γηραιοτερο ποδοσφαιριστη στην ιστορια του Ελ Κλασικο 365 ημερων και τοσων αρχιδιων"....αντε γαμησου μουνοπανο να πουμε!!!
Δεν με χαλαει η μπαλα...ο ΜΠΟΥΣΤΗΣ που περιγραφει με χαλαει.γιατρε αφου σε χαλαει μημν την βλεπεις την γαμημενη την μπαλα
Γιατί όχι?δεν παω ρε δεν μου αρεσουν τα ριαλιτυ
κατοσταρα αμολυβδη κανει ντοκτωρ ? επειδη ειναι και γεματο το σαξοΔεν έχει τίποτα.
Ματιαγμένη είναι. Να πει δυο πάτερ υμών τρία Βασιλεύ Ουράνιε, εντριβή με πετρέλαιο, ύπνο και αύριο θα είναι εντάξει.
οποτε θελετε παμε ενα στιβο μαχης να με θαυμασετε.Γιατί όχι?
Θα τα χώνεις στα μέλη του μπου από τον Άγιο Δομίνικο, θα σου στέλνουν μηνύματα και απαντήσεις στο έπαθλο επικοινωνίας και θα περνάς καλά.
Τατού έχεις, παναγίες ρίχνεις που και που...
Λέω να το ξανασκεφτείς και να πάρεις και βάρο μαζί σου να χάσει κανένα κιλό, αν και στα αθλήματα ψιλοχώμα τον κόβω...
Επίσης, μπορείς να τον στέλνεις καταδρομικές στα ψυγεία της παραγωγής για κανένα κοτόπουλο ή κανένα μπιφτέκι...
κατοσταρα αμολυβδη κανει ντοκτωρ ? επειδη ειναι και γεματο το σαξο
καλως !!Κάνει, αλλά πρέπει να βάλει διπλό υλικό επειδή η βενζίνη παράγει λιγότερο έργο σε σχέση με το πετρέλαιο στην ίδια ποσότητα).
Ετοιμάσου για σαρβάιβορ τότε...οποτε θελετε παμε ενα στιβο μαχης να με θαυμασετε.
Στο μονο αγωνισμα που θα πηγαινες καλα ειναι αμα γεμιζανε ενα λακο με σκατα και σε πεταγανε μεσα....οποτε θελετε παμε ενα στιβο μαχης να με θαυμασετε.
Εσύ κόλλησες??ολοι ναι εκτος του αθηναιου και του αλεξ.
θα περασεις φανταστικα με αθηναιο παρέαοποτε θελετε παμε ενα στιβο μαχης να με θαυμασετε.
ειμαι περιεργος εγω να δω αν κολλησαΕσλυ κόλλησες??
Kανονικα επρεπε να κανεις μοριακο και να σου στειλουν τα αποτελεσματα με ιμειλ.Να κατσεις κανενα μηνα καραντινα μεχρι να το διαβασειςειμαι περιεργος εγω να δω αν κολλησα
ρε συ περα απο την πλάκα μια ανησυχια σου προκαλει ποτε δεν ξερεις..οχι για μενα τοσο αλλα για την κυραKανονικα επρεπε να κανεις μοριακο και να σου στειλουν τα αποτελεσματα με ιμειλ.Να κατσεις κανενα μηνα καραντινα μεχρι να το διαβασεις
Ψυχραιμία, αφού είσαστε εμβολιασμένοι και οι δύο...ρε συ περα απο την πλάκα μια ανησυχια σου προκαλει ποτε δεν ξερεις..οχι για μενα τοσο αλλα για την κυρα