athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.438
- Πόντοι
- 12.756
δεν γαμιεται εγω θα ειμαι τροφη για τα σκουληκιαΠιστεύω πως θα σου κάνει κηδεία δημοσία δαπάνη. (Ένα λάκο στον Υμμητό και τσουπ μια κλωτσιά)
δεν γαμιεται εγω θα ειμαι τροφη για τα σκουληκιαΠιστεύω πως θα σου κάνει κηδεία δημοσία δαπάνη. (Ένα λάκο στον Υμμητό και τσουπ μια κλωτσιά)
δημοσια δαπανη του μπου θα σε θαψουμε.αν πεθανω την γαμησε θα πρεπει να πληρωσει για να με θαψει ενα τριχιλιαρο μινιμουμ θα της φυγει![]()
δεν γαμιεται εγω θα ειμαι τροφη για τα σκουληκια
τι τροφη ρε παπαρα απανθρακωμενος θα εισαι,θα γλυτωσουμε και τα εξοδα κηδειας.δεν γαμιεται εγω θα ειμαι τροφη για τα σκουληκια
ΟΧΙ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕ θαψιμο θα γινει οχι αποτεφρωσητι τροφη ρε παπαρα απανθρακωμενος θα εισαι,θα γλυτωσουμε και τα εξοδα κηδειας.![]()
![]()
![]()
αφου μονο την οδοντοστοιχια σου θα βρουμε αυριο.ΟΧΙ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕ θαψιμο θα γινει οχι αποτεφρωση![]()
ολα θα πανε καλα μην εισαι μουνηςαφου μονο την οδοντοστοιχια σου θα βρουμε αυριο.![]()
![]()
![]()
Όλα καλά θα πάνε.ολα θα πανε καλα μην εισαι μουνης
ολα θα πανε καλα μην εισαι μουνης
το καλο ειναι οτι δεν θα καταλαβει κανεις τιποτα με τοση τσικνα , θα το μαθουμε το βραδυ στις ειδήσεις οταν θα ρευομαστετο χειροτερο ειναι ολοι θα τρωνε θα μυριζει η γειτονια θα λεμε εδω τα καλουδια μας και ο μαλακας θα ειναι και καμμενος και νηστικος.![]()
![]()
![]()
για αυριο λεει συνεχεια αλλα σημερα δεν μας ειπε τι θα φαει?το καλο ειναι οτι δεν θα καταλαβει κανεις τιποτα με τοση τσικνα , θα το μαθουμε το βραδυ στις ειδήσεις οταν θα ρευομαστε
Ναι αλλά όχι και για αριστερούς ρε φίλεΔεν υπάρχει άλλη μπύρα ρε φίλε. Kaiser uber alles!!!
Και τώρα που έβγαλε και Weiss... δεν πίνεις κάτι άλλο!
τιποτα φιλε, θα ανοιγουν το ψυγειο να βλεπουν τα αυριανα , και θα πεσουν νωρις για υπνο μην χρειαστει να φανεροπαπι τι ωρα παιζουν πολο εννια μιση?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για αυριο λεει συνεχεια αλλα σημερα δεν μας ειπε τι θα φαει?![]()