Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.367
Πόντοι
6.056

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.640
Πόντοι
6.056
Μηπως επεσε το τσατουρμπειτ κι εχεις νευρα ρε συ? :tooth: :confused: :confused: :confused:
δεν εχω νευρα ρε σιγα στο σπιτι μου ηρθαν

αλλα δεν κολλανε ολοι εδω μεσα τι να κανουμε? θα τρωμε κοπλεξ απο τον καθε περαστικο και δεν θα απανταμε για να μην "καταντησουμε σαν τους παππουληδες" που ειπε?

ε νταξει ας το παμε στο αλλο ακρο τοτε να ειμαστε το χυσοδοχειο του σαιτ

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.227
Πόντοι
12.756
Αθηναιε εντάξει το εργαλείο;
Περιμένω το σενιαρουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αλλα δεν κολλανε ολοι εδω μεσα τι να κανουμε? θα τρωμε κοπλεξ απο τον καθε περαστικο και δεν θα απανταμε για να μην "καταντησουμε σαν τους παππουληδες" που ειπε?

Αγαπάτε αλλήλους ρε ΜΟΥΝΗ

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.367
Πόντοι
6.056

Mπας και βαριεσαι να εξυπηρετησεις τα επειγοντα περιστατικα:think::confused::confused::confused: :tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reznov
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.244
Πόντοι
25.467
Μιλάνε τα δικά σου τα λόγια...
Τραβελορουφηχτρα... :alivedick: :alivedick: :alivedick:

Νικι γουστα.png

τυπε σε κοροιδευαν μικρο επειδη ησουν κοντος? σου εκλεβαν τη σοκολατα οι τραμπουκοι και για αυτο σου εμεινε καημος?

Ρε μερακλούδες...

Αφού τα είπαμε και εχθές...

Γιατί δεν πιάνεστε χεράκι χεράκι να πάτε να τα συζητήσετε αυτά σε κάνα παγκάκι στη Συγγρού, να φωνάξετε και τις τσουτσουνοαρχιδάτες ερωμένες σας, να γίνει το σύστριγγλο και να πέσουν τσαντιές και τακουνιές, να γουστάρετε κιόλας;;;

Άιντε κούκλες μου γιατί κοντεύουμε να ξεράσουμε μέχρι και τις φρουτόκρεμες που τρώγαμε ως νήπια...

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.367
Πόντοι
6.056
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.244
Πόντοι
25.467
ε το ειπα δεν το ειπα? και μου εκανε ο αγιος και troll mode off συσταση μην τον γαμησω και αυτον :tooth:

Σύσταση έκανα για την κτητική αντωνυμία "μας", μετά από την λέξη νήμα, που ούτως ή άλλως δεν την γράψατε ούτε εσείς, αλλά ούτε και ο κ. Τσελεμπερές τον οποίον και παρέθεσα.

Το μόνο που ήθελα να ξεκαθαρίσω είναι ότι το νήμα δεν αποτελεί κτήμα κανενός (ούτε καν του νηματοθέτη), και ως εκ τούτου κανείς δεν μπορεί να επιβάλλει στεγανά.

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι απαγόρευσα, έστω και εμμέσως, να διατυπώνονται ελεύθερα απόψεις για ποιόν συμπαθείτε και ποιόν όχι.

Αυτά. :)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.367
Πόντοι
6.056
Σύσταση έκανα για την κτητική αντωνυμία "μας", μετά από την λέξη νήμα, που ούτως ή άλλως δεν την γράψατε ούτε εσείς, αλλά ούτε και ο κ. Τσελεμπερές τον οποίον και παρέθεσα.

Το μόνο που ήθελα να ξεκαθαρίσω είναι ότι το νήμα δεν αποτελεί κτήμα κανενός (ούτε καν του νηματοθέτη), και ως εκ τούτου κανείς δεν μπορεί να επιβάλλει στεγανά.

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι απαγόρευσα, έστω και εμμέσως, να διατυπώνονται ελεύθερα απόψεις για ποιόν συμπαθείτε και ποιόν όχι.

Αυτά. :)
To ξεκατινιασμα επιτρεπεται δηλαδη,για να ανεβει και η επισκεψιμοτητα.Παλια,αθανατη συνταγη της ελληνικης ποιοτικης τηλεορασης.:happy::confused::confused::confused:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom