Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.466
- Πόντοι
- 12.756
εγω ναι , αυτη απλα το παιζει τσαντισμενη και πηγε σπιτι της και καλα για να μου δωσει μαθηματελος χωρισες οριστικα;
αυριο θα με παρει παλι ή θα εμφανιστει απο εδω
εγω ναι , αυτη απλα το παιζει τσαντισμενη και πηγε σπιτι της και καλα για να μου δωσει μαθηματελος χωρισες οριστικα;
θα σου πρηξει τον παπαρο για λιγο καιροεγω ναι , αυτη απλα το παιζει τσαντισμενη και πηγε σπιτι της και καλα για να μου δωσει μαθημα
αυριο θα με παρει παλι ή θα εμφανιστει απο εδω
ειναι μεσα στην διαδικασία , θα την αφησω να κανει το κομματι της κανα 2-3-4 μερες και μετα θα της το κοψω εντελωςθα σου πρηξει τον παπαρο για λιγο καιρο
πω δεν τα μπορω αυτα ρε..εμενα οταν με εστελναν δεν ενοχλουσαειναι μεσα στην διαδικασία , θα την αφησω να κανει το κομματι της κανα 2-3-4 μερες και μετα θα της το κοψω εντελως
ετσι ειναι οι γκομενες τυπε , τι να κανουμεπω δεν τα μπορω αυτα ρε..εμενα οταν με εστελναν δεν ενοχλουσα
ισχυει..μπαρος η εκανε επιδρομη στις κατσαρολες η κοιμηθηκε νηστικοςετσι ειναι οι γκομενες τυπε , τι να κανουμε
με τοστακι κοιμηθηκε , σαν το κοσνικ , κριμα να ζει σαν φοιτητηςισχυει..μπαρος η εκανε επιδρομη στις κατσαρολες η κοιμηθηκε νηστικος
παναθεμα τον δεν θα χασει ουτε γραμμαριομε τοστακι κοιμηθηκε , σαν το κοσνικ , κριμα να ζει σαν φοιτητης
να συζεις ρε μαλακα και να τρως μονος σου σαν το Κοσνικ τοστακια το βραδυ ...παναθεμα τον δεν θα χασει ουτε γραμμαριο
εχω σκασει ενα μπαφο σαν το σαξοφωνο του κατσαρου και σβηνει συνεχεια το γαμιδι
αυτο εχω να πω εγω
εχω σκασει ενα μπαφο σαν το σαξοφωνο του κατσαρου και σβηνει συνεχεια το γαμιδι
αυτο εχω να πω εγω
εγω ακομα καφε πινωνα συζεις ρε μαλακα και να τρως μονος σου σαν το Κοσνικ τοστακια το βραδυ ...
αλβανιλα 15 λεπτα ξεσποριαζα
σκανγκ ειναι αλβανικο ?
καλυτερα να επινες την γλαστρααλβανιλα 15 λεπτα ξεσποριαζα
Ε γι'αυτό, θα ναι και μούσκεμα...αλβανιλα 15 λεπτα ξεσποριαζα
σκατα ειναι οντως αλλα τετοια ωρα τετοια λογια που λενεΕ γι'αυτό, θα ναι και μούσκεμα...
Σκατα!!!
τι καταντια ειναι αυτη , απο κοκα τον εφτασε ο Κουλης στο Αλβανικόυποκοσμος.....