Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.480
- Πόντοι
- 12.756
ξαναπειτε τιποτα για εμενα και τον ΑΘηναιο...Έτσι όπως ρώτησες νόμιζα πως ψάχνεις γκόμενο, λόγω και των γουστων σου...
σε 10 νηματα κυνηγιεστε
ξαναπειτε τιποτα για εμενα και τον ΑΘηναιο...Έτσι όπως ρώτησες νόμιζα πως ψάχνεις γκόμενο, λόγω και των γουστων σου...
Έτσι όπως ρώτησες νόμιζα πως ψάχνεις γκόμενο, λόγω και των γουστων σου...
αθηναιος κατεληξε σε διακανονισμο με δεη?ξαναπειτε τιποτα για εμενα και τον ΑΘηναιο...
σε 10 νηματα κυνηγιεστε
Εγώ γραμμένο τον έχω, αυτός έχει πάθει εθισμό στην μου.ξαναπειτε τιποτα για εμενα και τον ΑΘηναιο...
σε 10 νηματα κυνηγιεστε
Εγώ γραμμένο τον έχω, αυτός έχει πάθει εθισμό στην μου.
λεω και γω , λειπει ο Μαρτης απο την Σαρακοστη ...Ετσι αυτο σας αξιζει ,25ποντες τραβελοπουτσες να εχετε να βουτατε στο καπουτσινο αντι για μπισκοτακι.
Εσενα και το τροβα ψηνει ο αλλος, παλι καλα που δεν ειμαι μεγιστανας και γλυτωσα.λεω και γω , λειπει ο Μαρτης απο την Σαρακοστη ...
Ελα και εσυ
Διακρίνω μια ζήλεια φίλε σαικοκιλλερ;Εσενα και το τροβα ψηνει ο αλλος, παλι καλα που δεν ειμαι μεγιστανας και γλυτωσα.
δεν ταιριαζουν τα ζωδια μας , εσενα θα ξεκωλιασει τωρα γιατι του κανει τον δυσκολο ο ΤροβαΕσενα και το τροβα ψηνει ο αλλος, παλι καλα που δεν ειμαι μεγιστανας και γλυτωσα.
Οχι εχω καλη διαθεση σημερα, μου πηρανε ωραιο τσιμπουκι χθες.Διακρίνω μια ζήλεια φίλε σαικοκιλλερ;
μηπως πηρες αντι να σου παρουν ? γιατι αμεσως ειπες οτι ο τραβελος εχει 25cm πουτσα , πολυ κοβει το ματι σουΟχι εχω καλη διαθεση σημερα, μου πηρανε ωραιο τσιμπουκι χθες.
Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η ψυχιατρική σου κατάσταση αλλά δεν θα μπορέσω να σε βοηθήσω.
εχετε μιλησει σε καποιον ακριβο ψυχολογο στα ΝΟΤΙΑ για το υψος σας?
απλα σταματησα να γαμαω τον μπαρμπαπηδουλα επειδη του ειπα οτι τα παιδια τα τραμπυκιζουν και τωρα ειστε ο επομενος που μου κεντρισε ενδιαφερον
ο κυριος νιπλης μου ειναι αρκετα συμπαθης και ο τρομπας παρα την βλακεια του με εκανε πρωτη φορα να κανω προσωπικο ρεκορ ωρας στο μπου και ανακαλυψα το νημα του σαρβαιβορΕσενα και το τροβα ψηνει ο αλλος, παλι καλα που δεν ειμαι μεγιστανας και γλυτωσα.
Μπα ψαχνει για κωλο μεγαλοαστου.δεν ταιριαζουν τα ζωδια μας , εσενα θα ξεκωλιασει τωρα γιατι του κανει τον δυσκολο ο Τροβα
πετυχα διανα για το υψος εΈχει μεγάλο ενδιαφέρον η ψυχιατρική σου κατάσταση αλλά δεν θα μπορέσω να σε βοηθήσω.
Αν όμως γυρίσεις τον γάιδαρο ανάποδα και κάτσεις αναπαυτικά σίγουρα θα ηρεμήσεις...
Επιτηδες το ειπα για να δωσω εμφαση , σιγα μην εχω και μεζουρα.μηπως πηρες αντι να σου παρουν ? γιατι αμεσως ειπες οτι ο τραβελος εχει 25cm πουτσα , πολυ κοβει το ματι σου
θα σου δωσω εγω να κρατας μια δεσμιδα με 500αρικα να νιωσεις πλουσιος για λιγο και να σε καρφωσειΜπα ψαχνει για κωλο μεγαλοαστου.
Δηλαδή τι πέτυχες;πετυχα διανα για το υψος ε