Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.881
- Πόντοι
- 12.756
Παγκρατι πηγα τυπεΚέντρο Αθήνα;
Ωραίο νικ έχεις...
σε κατι ενναλακτικα
Παγκρατι πηγα τυπεΚέντρο Αθήνα;
Ωραίο νικ έχεις...
εχε χαρη που ερωτευτηκα προχτες,χτες εκανα γιπινγκ και σημερα απολαμβανω την κυριακηαργησες να πας στο γκισε τυπε , σορρυ αλλα σημερα που βρεχει την χρειαζομαι
πεφτεις ΠΕΦΤΕΙΣΠαγκρατι πηγα τυπε
σε κατι ενναλακτικα
ενταξει ειμαστε...τυλιξε την να την παρω σπιτι
ευχαριστω
ηταν κοντα στο σπιτι της παρανομης σχεσης μουπεφτεις ΠΕΦΤΕΙΣ
νου σου
ακου ενναλακτικα
εχεις αρχισει να δειχνεις τρωτα σημαδια....σημαδια μεσοαστισμου και λανθανων καθωσπρεπισμου....ηταν κοντα στο σπιτι της παρανομης σχεσης μου
πηγες για brunch?Παγκρατι πηγα τυπε
σε κατι ενναλακτικα
Καλησπέρα κοπελιά, είμαι ο Αλιέξανδρος
Καλημέρες
τακη λες να αρχισει σε λιγο να την γυριζει την τηγανητα και ο νιπλης?πηγες για brunch?
μηπως πετυχες και τον πουστη τον τζωρτζη?
οχι τυπεπηγες για brunch?
μηπως πετυχες και τον πουστη τον τζωρτζη?
καταρχην που παρκαρει σε τετοιες σκατοπεριοχες????τακη λες να αρχισει σε λιγο να την γυριζει την τηγανητα και ο νιπλης?
δεν μου αρεσε καθολου αυτο με τα ενναλακτικα
μια ωριτσα εξω τα προκαταρτικα τακη? να ξερουμεκαταρχην που παρκαρει σε τετοιες σκατοπεριοχες????
υγ : εγω καμια φορα το χωνω μεσα σε πολυκατοικιες μεχρι να κανω τις δουλειες μου....κανονιστε μουνηδες αμα δειτε κανα ξενο αμαξι στις πυλωτες σας, μην τολμησετε να καλεσετε την τροχαια, θα σας γαμησω!!!!παντα το παιρνω σε καμια ωριτσα...
στην αρχη στο παρκινγκ της αλλης Τακη , και μετα εκει στο μαγαζι το πεταξα πανω σε ενα πεζοδρομιο που μονο το δικο μου θα ανεβαινε, εκανα τα κουμαντα με κατι καντήλια κτλκαταρχην που παρκαρει σε τετοιες σκατοπεριοχες????
υγ : εγω καμια φορα το χωνω μεσα σε πολυκατοικιες μεχρι να κανω τις δουλειες μου....κανονιστε μουνηδες αμα δειτε κανα ξενο αμαξι στις πυλωτες σας, μην τολμησετε να καλεσετε την τροχαια, θα σας γαμησω!!!!παντα το παιρνω σε καμια ωριτσα...
Χμμμμ...
Καλημέρες
ειναι μικρουλα μπιμπο ξεπεταχταρι....θα σου φαει και τον καθετηραΧμμμμ...
Μάχιμο τεμάχιο.
Στείλτε την σε εμένα που τις παλεύω τις νταρντάνες.
ειναι μικρουλα μπιμπο ξεπεταχταρι....θα σου φαει και τον καθετηρα
Χμμμμ...
Μάχιμο τεμάχιο.
Στείλτε την σε εμένα που τις παλεύω τις νταρντάνες.
για εσενα το λεω...δεν κανω δευτερες σκεψειςΑς πάει και το παλιάμπελο...
Εκτιμώ πάντως ότι προσπαθείτε να διαφυλάξετε την περιουσία μου. Ήτοις την κληρονομιά σας.
παει ο μπαρμπας....ο θεος να συγχωρεσει της αμαρτιες του
Mikayla Demaiter
Δεν ενδιαφέρομαι να μάθω το όνομα της.
Mikayla Demaiter