Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.593
- Πόντοι
- 6.056
βγηκε σε hdts τι φαση ειναι αυτο δεν ξερω και δεν το κατεβαζω μην το καψω αν ειναι χαλι ποιοτηταδιθυραμβους για σπαιντερ μαν
βγηκε σε hdts τι φαση ειναι αυτο δεν ξερω και δεν το κατεβαζω μην το καψω αν ειναι χαλι ποιοτηταδιθυραμβους για σπαιντερ μαν
δεν εχει βγει ακομα για κατεβασμα ε?δεν αξιζει για σινεμα ρε μπουμπουνατο απο το πισι μια στην τηλεοραση και εισαι οκ
το σπαιντερμαν μαλλον γαμαει ομως και σηκωνει κινηματογραφο
Μαν τον άλλον τον έστειλες για ύπνο τον τρελακια;βγηκε σε hdts τι φαση ειναι αυτο δεν ξερω και δεν το κατεβαζω μην το καψω αν ειναι χαλι ποιοτητα
αυτο το hdts? ναι αυτο μαλλον μονο μεχρι τωρα καμερα ειναι?δεν εχει βγει ακομα για κατεβασμα ε?
παρα μια κοπια χαλια νομιζω
μας σκοτεινιασε αντζελο απο τις 3:30 μεχρι τις 12:30 εκλαιγε αν δεν εκλεινα ραντεβου θανατου ακομα θα εγραφεΜαν τον άλλον τον έστειλες για ύπνο τον τρελακια;
Ρε που έχουμε μπλέξει..μας σκοτεινιασε αντζελο απο τις 3:30 μεχρι τις 12:30 εκλαιγε αν δεν εκλεινα ραντεβου θανατου ακομα θα εγραφε
HiDefinisionTeleScreener κοπια απο στουντιο αλλα χαμηλης ποιοτηταςαυτο το hdts? ναι αυτο μαλλον μονο μεχρι τωρα καμερα ειναι?
το φανταστηκα ναι αρα περιμενουμεHiDefinisionTeleScreener κοπια απο στουντιο αλλα χαμηλης ποιοτητας
κινηματογραφο ρετο φανταστηκα ναι αρα περιμενουμε
η αυτο ναι ? <----που θα εβαζε και το καταθλιπτικο αρχιδικινηματογραφο ρε
κανε κουραγιο και παλεψε λιγο και εσυ να βελτιωθεις ...να γινεις και εσυ κατι σε αυτο το σαιΡε μουνηδες ξυπναω,φτιαχνω το καφεδακι μου παω να ριξω μια ματια στο σαι και τι βλεπω;
Τον Pezoporo να με απαξιωνει για το απογοητευτικο μου επιπεδο!!!
Γαμηθηκαν ολα μεσα μου ρε αρκιντια!
Σπασανε ολα μεσα μου φιλε...η σκληρη συνειδητοποιηση οτι ειμαι χαμηλου επιπεδου και δεν ανταποκρινομαι στα υψηλα στανταρ του Πεζοπορου σε ενα σαι για πουτανες με διελυσε.κανε κουραγιο και παλεψε λιγο και εσυ να βελτιωθεις ...να γινεις και εσυ κατι σε αυτο το σαι
ναφθαλινης γαματοΡε μουνηδες ξυπναω,φτιαχνω το καφεδακι μου παω να ριξω μια ματια στο σαι και τι βλεπω;
Τον Pezoporo να με απαξιωνει για το απογοητευτικο μου επιπεδο!!!
Γαμηθηκαν ολα μεσα μου ρε αρκιντια!
Τυπε εχω χαμηλο επιπεδο;Πες την αληθεια οποια και αν ειναι αυτη θα αντεξω....ναφθαλινης γαματο
ΟΧΙ κατσε στην θαλπωρη του νηματος....θα σε κανουμε καλα εμειςΣπασανε ολα μεσα μου φιλε...η σκληρη συνειδητοποιηση οτι ειμαι χαμηλου επιπεδου και δεν ανταποκρινομαι στα υψηλα στανταρ του Πεζοπορου σε ενα σαι για πουτανες με διελυσε.
Αυριο κιολας τα παραταω ολα και αναχωρω για Αγιο Ορος να απομονωθω και να προβληματιστω....
Αντιο φιλε φευγω παω να παρω τους δρομους....ΟΧΙ κατσε στην θαλπωρη του νηματος....θα σε κανουμε καλα εμεις
ο ατζελο θα σου δινει να τσιμπας
ο σελεμπρε θα φτιαχνει καφεδες
ο αγιος θα ζηταει κωλο (μην δινεις σημασια)
και ο νιπλης θα πληρωσει υα καλυτερα κολεγια να πας να γινεις ανθρωπας
αμα κατσεις θα σου δωσουμε και τον βαρο δωροΑντιο φιλε φευγω παω να παρω τους δρομους....
Τωρα ειναι που θα φυγω....τρεχοντας.αμα κατσεις θα σου δωσουμε και τον βαρο δωρο