Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Εσυ δεν με πειραζεις, δεν κανεις τελειως αποτυχημενες προσπαθειες τρολαρισματος.εμενα περιεγραψες και επεσες κεντα.....
Εσυ δεν με πειραζεις, δεν κανεις τελειως αποτυχημενες προσπαθειες τρολαρισματος.εμενα περιεγραψες και επεσες κεντα.....
το γραπτο σου βαλσαμο,η παρουσια σου του ποστ σου κοσμημαΕσυ δεν με πειραζεις, δεν κανεις τελειως αποτυχημενες προσπαθειες τρολαρισματος.
Νιπλη εχω μια ερωτηση για σενα, πως αντιπαρερχεσαι ψυχολογικα μια απορριψη που σε πειραξε πολυ ?πες τα νέα σου
Κατι τετοιες μαλακιες ελεγα και εγω παλια στην γυναικα μου και αντι να καραφλιασει εχει κολλησει σαν βδελα πανω μου 40 χρονια τωρα.το γραπτο σου βαλσαμο,η παρουσια σου του ποστ σου κοσμημα
δεν θυμαμαι τυπε , εχει καιρο να μου συμβεί.Νιπλη εχω μια ερωτηση για σενα, πως αντιπαρερχεσαι ψυχολογικα μια απορριψη που σε πειραξε πολυ ?
Μου εχει περασει σχεδον τελειως αλλα οχι 100%.
Καλα δεν σου εχει συμβει, αλλα τι προτεινεις.δεν θυμαμαι τυπε , εχει καιρο να μου συμβεί.
Γιατι δεν ρωτας Μπαρο και Αθηναιο που ειναι καθημερινοτητα τους να σου πουν ?
Φανταζομαι αυτοι το ξεπερνανε πίνοντας υγρα μπαταρίας
βοτκαΚαλα δεν σου εχει συμβει, αλλα τι προτεινεις.
Δεν μπορω να βρω καν τοσο ομορφη να φλερταρω, μου εχει μεινει απωθημενη η βρωμιαρα.
κολλημα εχεις , δεν ειναι η πιο ομοφη , για καθε πιο ομορφη υπαρχει μια πιο ωραια απο αυτηνΚαλα δεν σου εχει συμβει, αλλα τι προτεινεις.
Δεν μπορω να βρω καν τοσο ομορφη να φλερταρω, μου εχει μεινει απωθημενη η βρωμιαρα.
Μου εχει περασει μωρε απλα οχι 100%, καλα τεσπα απλα δεν ασχολουμαι με αυτην και ας την σκεφτομαι καμια φορα δεν πειραζει.κολλημα εχεις , δεν ειναι η πιο ομοφη , για καθε πιο ομορφη υπαρχει μια πιο ωραια απο αυτην
Τι να προτεινω ρε τυπε ? φανταζομαι σκεψου τα αρνητικα της , μεγεθυνέτα μεσα σου και θα περάσει , η βρες το επομενο μουνι γρήγορα
απασχολησε το μυαλο σου με κατι άλλο τυπεΜου εχει περασει μωρε απλα οχι 100%, καλα τεσπα απλα δεν ασχολουμαι με αυτην και ας την σκεφτομαι καμια φορα δεν πειραζει.
Επομενο βημα να πιασεις κουβεντα και με αυτο....κολλημα εχεις , δεν ειναι η πιο ομοφη , για καθε πιο ομορφη υπαρχει μια πιο ωραια απο αυτην
Τι να προτεινω ρε τυπε ? φανταζομαι σκεψου τα αρνητικα της , μεγεθυνέτα μεσα σου και θα περάσει , η βρες το επομενο μουνι γρήγορα
Δεν γυρναει ο κοσμος μου γυρω απο αυτην εχει περασει καιρος, απλως μου την σπαει που απεκτησα απωθημενο.απασχολησε το μυαλο σου με κατι άλλο τυπε
κατι θα υπάρχει
δεν μπορει ολος ο κοσμος σου να ειναι αυτο το μουνι, τοτε εχεις προβλημα , δεν εχεις ζωη
Εσυ δεν ντρεπεσαι που εχεις βαλει φωκια αβαταρ ?Επομενο βημα να πιασεις κουβεντα και με αυτο....
Επομενο βημα να πιασεις κουβεντα και με αυτο....
Όχι έχει κύμα .
Δώσε δώσε τελείωσαν τα χταποδάκια...... να πάω λέτε γιά βουτιά ??
Μηδεν φαντασια...παντα οι ιδιοι αυτιστικοι καταθλιπτικοι κλωνοι.
και λεω σε ποση ωρα θα επεμβει ο πουστης ο Χελ , μεχρι και απο εκει ηρθα να σε παραθεσω
Μη βρίζεις αδελφέ.να παψεις να εισαι αληταρας και να γινεις λιγο ποιο ανθρωπινος και τρυφερος...
και να αλλαξεις το αβαταρ που σου λεει ο νιπλης
και πολυ καλα θα κανεις τυπε...Μου εχει περασει μωρε απλα οχι 100%, καλα τεσπα απλα δεν ασχολουμαι με αυτην και ας την σκεφτομαι καμια φορα δεν πειραζει.
πες του να αλλαξει αβαταρ , του δοσατζηΜη βρίζεις αδελφέ.
μηπως θελει πικερ εδω συνταγη αδερφε ?και πολυ καλα θα κανεις τυπε...
ουτως ή αλλως αυτη θα εχει ηδη ξεκωλωθει απο διαφορους επιβητορες που θα γνωρισε μετα απο εσενα....τα καλα μουνια γαμιουνται καθε μερα και με αλλον....