Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.164
- Πόντοι
- 2.606
τι έγινε με την προσφορά που έκανες?12 θα κανει πρωτο προγραμμα και 3 θα μπει για να κλεισει,στο τελος μενει ρεζνοφ για σκουπισμα σφουγγαρισμα.
τι έγινε με την προσφορά που έκανες?12 θα κανει πρωτο προγραμμα και 3 θα μπει για να κλεισει,στο τελος μενει ρεζνοφ για σκουπισμα σφουγγαρισμα.
ουτε φωνη ουτε ακροαση.τι έγινε με την προσφορά που έκανες?
έπρεπε να στείλεις και λουλούδια, σοκολατάκια και κανένα καλό κρασί αφού γιόρταζε.ουτε φωνη ουτε ακροαση.
πετλατης ΘΑ ΗΤΑΝ.αν και νομιζω οτι θα την κανω την δουλεια.έπρεπε να στείλεις και λουλούδια, σοκολατάκια και κανένα καλό κρασί αφού γιόρταζε.
πελάτης είναι...
οκ, κατάλαβα ότι ήταν και παλιός πελάτης.πετλατης ΘΑ ΗΤΑΝ.αν και νομιζω οτι θα την κανω την δουλεια.
επαγγελματικος χωρος ειναι.και εχω κλεισει και 2 φορτιστες.οκ, κατάλαβα ότι ήταν και παλιός πελάτης.
θα κάνεις και smart home?
έπρεπε να στείλεις και λουλούδια, σοκολατάκια και κανένα καλό κρασί αφού γιόρταζε.
πελάτης είναι...
ξερεις τι γυφταρεοι ειναι αυτοι εχουν τα αουντι τα κιου,κατι τζιπ ρενεγκειτ δεν θυμαμαι μενουν κηφισιες και κλαιγονται για να γλυτωσουν 50-100 ευρω.Σιγά μην έπρεπε να του στείλει και καμιά πουτάνα πληρωμένη για τρίωρο.
ξερεις τι γυφταρεοι ειναι αυτοι εχουν τα αουντι τα κιου,κατι τζιπ ρενεγκειτ δεν θυμαμαι μενουν κηφισιες και κλαιγονται για να γλυτωσουν 50-100 ευρω.
Kαι X5ξερεις τι γυφταρεοι ειναι αυτοι εχουν τα αουντι τα κιου,κατι τζιπ ρενεγκειτ δεν θυμαμαι μενουν κηφισιες και κλαιγονται για να γλυτωσουν 50-100 ευρω.
Για την μπεμπα ελεγα μαν,το εξ φαιβ,αλλα και καφεδες 5 ηπια.Τυχαιο
σε ποναει η αληθειαΝιπλης μεγιστος ξυσαρχιδης θα μπει κατα τις 3 το πρωι σαν τον βρυκολακα μετα απο 18ωρη ναρκη και θα μας λεει νοικοκυρες....
Ναι ρε δεν ξεραμε να κατσουμε να βρικολακιασουμε εδω μεσα να σου κανουμε παρεα....σε ποναει η αληθεια
τι να βρυκολακιασετε ρε τυπε , 22:30 κοιμαστε σαν τις γεροντοκορες ..Ναι ρε δεν ξεραμε να κατσουμε να βρικολακιασουμε εδω μεσα να σου κανουμε παρεα....
Εγω παντως χθες κοιμηθηκα 1 το πρωι.....τι να βρυκολακιασετε ρε τυπε , 22:30 κοιμαστε σαν τις γεροντοκορες ..
να πω του Αθηναιου να σε ξεματιάσει , μάτι θα έχεις να δεις και δεν μπορεις να κοιμηθεις στην ώρα σουΕγω παντως χθες κοιμηθηκα 1 το πρωι.....
Βλεπαμε ρομαντικες ταινιες με τη γουτσου γουτσου μου.....να πω του Αθηναιου να σε ξεματιάσει , μάτι θα έχεις να δεις και δεν μπορεις να κοιμηθεις στην ώρα σου
φοραγες τις καλες σου τις ΠΥΖΑΜΕΣ ή ησουν με κανα τρυπιο σωβρακο ?Βλεπαμε ρομαντικες ταινιες με τη γουτσου γουτσου μου.....