TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
φιλε σημερα σκλαβια μεχρι το βραδυΤώρα πάω Υμηττό.Ελα για καφέ .
φιλε σημερα σκλαβια μεχρι το βραδυΤώρα πάω Υμηττό.Ελα για καφέ .
Οκ άμα βρεις χρόνο καμία μέρα έλα για καφε.φιλε σημερα σκλαβια μεχρι το βραδυ
δευτερα τεταρτη που την κανω νωριςΟκ άμα βρεις χρόνο καμία μέρα έλα για καφε.
εισαι και εσυ μωρη πωλητρια ρουχων , Δευτ - Τεταρ κλειστα απογευμαδευτερα τεταρτη που την κανω νωρις
ρε παπαρα εγω δουλευω απο της 7.00 ειμαι εδωεισαι και εσυ μωρη πωλητρια ρουχων , Δευτ - Τεταρ κλειστα απογευμα
pως σου φαινεται να ανοιξω μπαταριαδικο παντως τυπου 24/7 ανοιχτο,λεςν α το συνδιασω με βοτλκανιζατερ και να βαλω πακι να αλλαζει λαστιχα?ρε παπαρα εγω δουλευω απο της 7.00 ειμαι εδω
ναι..πως γινεται να βγαινει η δεη ποιο φθηνη;χωρις οτς κιολας;που ειναι ο μαλακας ο μπαρος να με διαφωτισει
komple δεν προκει τε να βγαλεις φραγκοpως σου φαινεται να ανοιξω μπαταριαδικο παντως τυπου 24/7 ανοιχτο,λεςν α το συνδιασω με βοτλκανιζατερ και να βαλω πακι να αλλαζει λαστιχα?
γιατι?στον αθηναιο δεν θα δινω πιστωση.komple δεν προκει τε να βγαλεις φραγκο
έχεις φοβερές ιδέες!pως σου φαινεται να ανοιξω μπαταριαδικο παντως τυπου 24/7 ανοιχτο,λεςν α το συνδιασω με βοτλκανιζατερ και να βαλω πακι να αλλαζει λαστιχα?
αν μεινεις απο μπαταρια βραδυ να σε δω.έχεις φοβερές ιδέες!
θα σε παίρνω τηλέφωνο στις 3 το πρωί μόνο και μόνο για να σε κουβαλήσω εκεί που θα είμαι (πάνω σε καμιά Πάρνηθα θα είμαι με τις αρκούδες), με βροχή, αέρα, κρύο...αν μεινεις απο μπαταρια βραδυ να σε δω.![]()
Ποδηλαταδα? 3θα σε παίρνω τηλέφωνο στις 3 το πρωί μόνο και μόνο για να σε κουβαλήσω εκεί που θα είμαι (πάνω σε καμιά Πάρνηθα θα είμαι με τις αρκούδες), με βροχή, αέρα, κρύο...![]()
δεν έχω δοκιμάσει ακόμη ποδηλατάδα προς τα εκεί, αλλά λέω μόλις ανοίξει λίγο ακόμα ο καιρός να πάω.Ποδηλαταδα? 3![]()
Παρε XBOX...αυτο που δεν μπορει να παρει ο Αθηναιος.ειχα στεναχωριες μου πεταξε η καρτα γραφικων τους πυκνωτες και δεν μπορουσα να παιξω far cry![]()
θετικη η αλλη με ραπιντ πριν 2 ωρεςΠαρε XBOX...αυτο που δεν μπορει να παρει ο Αθηναιος.![]()
![]()
![]()
Ποια αλλη;Η δικια σου;θετικη η αλλη με ραπιντ πριν 2 ωρες
ναι 3 σελφ εκανε εδω και 3 μερες ολα αρνητικαΠοια αλλη;Η δικια σου;