celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.126
- Πόντοι
- 6.056
Εννοεις να σου παρει εξμποξφοβαμαι μην κανει καμμια τρελα
Εννοεις να σου παρει εξμποξφοβαμαι μην κανει καμμια τρελα
μην πλακωσει κανα μπουκαλι απο το ακριβο μπραντυ φοβαμαι,τα γραψει ολα στην Πινεζα και φουνταρει στην θαλασσα της Βουλας με το τανκ τουΕννοεις να σου παρει εξμποξ
Ειναι σκληρο καρυδι,δεν κανει τετοια.Αν και το μπραντυ,με το τανκ τα εβαλες για να καμουφλαρεις την τεραστια ανησυχια σου για το ποιος θα παρει την περιουσιαμην πλακωσει κανα μπουκαλι απο το ακριβο μπραντυ φοβαμαι,τα γραψει ολα στην Πινεζα και φουνταρει στην θαλασσα της Βουλας με το τανκ του
την εχει γραψει την διαθηκη του δεν ειμαι μεσα....Ειναι σκληρο καρυδι,δεν κανει τετοια.Αν και το μπραντυ,με το τανκ τα εβαλες για να καμουφλαρεις την τεραστια ανησυχια σου για το ποιος θα παρει την περιουσια
Αυτα διορθωνονται,νομικο εκπροσωπο εχεις?Αν και με την συμπεριφορα σου τελευταια,εχασες και τον τελευταιοτην εχει γραψει την διαθηκη του δεν ειμαι μεσα....
δυστυχως εχεις δικιο..ουτε διαθηκη,ουτε δικηγορο εχω πλεον και θα με θερισει το ρευμα και το σαξοΑυτα διορθωνονται,νομικο εκπροσωπο εχεις?Αν και με την συμπεριφορα σου τελευταια,εχασες και τον τελευταιο
Όοοοοο να σου γαμη@@ άντε να κοιμηθείς τωρα
Όοοοοο να σου γαμη@@ άντε να κοιμηθείς τωρα