celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.133
- Πόντοι
- 6.056
3 τωρα παω για 4ο
Εχω πολλες κατοικιες,σε διαφορα μερη.Ελπιζω να σας καλυψαΠου ακριβώς κατοικοεδρεύετε και εύχεστε καλημέρα στις 6:30 το απόγευμα;
3 τωρα παω για 4ο
Εχω πολλες κατοικιες,σε διαφορα μερη.Ελπιζω να σας καλυψαΠου ακριβώς κατοικοεδρεύετε και εύχεστε καλημέρα στις 6:30 το απόγευμα;
Συναγωνιστή με ξέχασες?
Nαι για τελείως καραγκιοζηδες και έχει χαθεί τόσο κόσμος.Αυτό που γίνεται της πουτανας πχ στο Κατμαντου και βγαίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση και ζητάει αυτοσυγκράτηση τι φάση;
Ότι θα το ακούσουν αυτοί που σφάζονται και θα πούνε ότι εντάξει αφού το λένε αυτοί να συγκρατήθουμε!
Tυπε ειμαστε σοβαροι ανθρωποι εδω.Οταν πετουσε βοβμες ο Μπιλ λιγο πιο πανω απο μας στηριζαν ολοι για το καλο των Γιουγκοσλαβων.Οταν κανανε τα ιδια στο Ιρακ,στηριζαν ολοι για να απαλλαχτουν οι Ιρακινοι απο τον τυραννο Σανταμ(πρωην τσιρακι του ανκλ σαμ).Καταδικαζουμε την βια,τον πολεμο και θελουμε παγκοσμια ειρηνη και ευημερια για ολους.Καλα τα ειπα,την θεση μου και το μισθο μου μην ξεχασατεΑυτό που γίνεται της πουτανας πχ στο Κατμαντου και βγαίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση και ζητάει αυτοσυγκράτηση τι φάση;
Ότι θα το ακούσουν αυτοί που σφάζονται και θα πούνε ότι εντάξει αφού το λένε αυτοί να συγκρατήθουμε!
Μπραβο παιδι μου σε υποβαθμισα σωστα....Tυπε ειμαστε σοβαροι ανθρωποι εδω.Οταν πετουσε βοβμες ο Μπιλ λιγο πιο πανω απο μας στηριζαν ολοι για το καλο των Γιουγκοσλαβων.Οταν κανανε τα ιδια στο Ιρακ,στηριζαν ολοι για να απαλαχτουν οι Ιρακινοι απο τον τυραννο Σανταμ(πρωην τσιρακι του ανκλ σαμ).Καταδικαζουμε την βια,τον πολεμο και θελουμε παγκοσμια ειρηνη και ευημερια για ολους.Καλα τα ειπα,την θεση μου και το μισθο μου μην ξεχασατε
θα ανοιξουμε και coffee berry που το πας αυτοΈχεις λεφτά 800 ευρώ σέρβις πλήρωσες
Με λοστό η με εκρηκτικό μηχανισμόθα ανοιξουμε και coffee berry που το πας αυτο
ΩΝΣΓΜΣ.....Ρε σεις με ρεγουλα τα περιεργα για μερακληδες,οι υπολοιποι τι φταιμε!
Ο Αθηναιος θα εχει λοστο ο Μπαρος τον εκρηκτικό μηχανισμό και εγω θα φυλάω τσιλιεςΜε λοστό η με εκρηκτικό μηχανισμό
Συμμορία γίνατε??Ο Αθηναιος θα εχει λοστο ο Μπαρος τον εκρηκτικό μηχανισμό και εγω θα φυλάω τσιλιες
μπορουμε να κωλωσουμε το τζιπ του νιπλη μια οπισθεν στα ρολα με φορα και γιναμε!Με λοστό η με εκρηκτικό μηχανισμό
Ο νιπλης δεν στήνει φτηνά κόλπα .... Μόνο αν χτυπήσετε την τράπεζα της Ελλάδοςμπορουμε να κωλωσουμε το τζιπ του νιπλη μια οπισθεν στα ρολα με φορα και γιναμε!
του κοψανε το ιντερνετ τον πηρε χαμπαρι ο γειτοννας οτι κλεβει.Τι του κανατε του Νιπλη ρε σκατονιαμου;
Δεν θελω ανακριβειες,δανειζεται ειναι το σωστο.ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙτου κοψανε το ιντερνετ τον πηρε χαμπαρι ο γειτοννας οτι κλεβει.
Είναι πτώμα πτώμα από τη κούραση, κήπο δωμάτιο σαλόνι δε το λες και λίγο.Τι του κανατε του Νιπλη ρε σκατονιαμου;
και την πισινα καθαριζει.Είναι πτώμα πτώμα από τη κούραση, κήπο δωμάτιο σαλόνι δε το λες και λίγο.
Αποκλειεται ο Νιπλαρος να κλεβει....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!του κοψανε το ιντερνετ τον πηρε χαμπαρι ο γειτοννας οτι κλεβει.