Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.133
Πόντοι
6.056
3 τωρα παω για 4ο:hi::confused::confused::confused:
Που ακριβώς κατοικοεδρεύετε και εύχεστε καλημέρα στις 6:30 το απόγευμα; :confused:
Εχω πολλες κατοικιες,σε διαφορα μερη.Ελπιζω να σας καλυψα:confused::confused::confused:
good-morning-wake-up.gif

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256
Αυτό που γίνεται της πουτανας πχ στο Κατμαντου και βγαίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση και ζητάει αυτοσυγκράτηση τι φάση;

Ότι θα το ακούσουν αυτοί που σφάζονται και θα πούνε ότι εντάξει αφού το λένε αυτοί να συγκρατήθουμε!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.160
Πόντοι
5.006
Αυτό που γίνεται της πουτανας πχ στο Κατμαντου και βγαίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση και ζητάει αυτοσυγκράτηση τι φάση;

Ότι θα το ακούσουν αυτοί που σφάζονται και θα πούνε ότι εντάξει αφού το λένε αυτοί να συγκρατήθουμε!
Nαι για τελείως καραγκιοζηδες και έχει χαθεί τόσο κόσμος.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.133
Πόντοι
6.056

Tυπε ειμαστε σοβαροι ανθρωποι εδω.Οταν πετουσε βοβμες ο Μπιλ λιγο πιο πανω απο μας στηριζαν ολοι για το καλο των Γιουγκοσλαβων.Οταν κανανε τα ιδια στο Ιρακ,στηριζαν ολοι για να απαλλαχτουν οι Ιρακινοι απο τον τυραννο Σανταμ(πρωην τσιρακι του ανκλ σαμ).Καταδικαζουμε την βια,τον πολεμο και θελουμε παγκοσμια ειρηνη και ευημερια για ολους.Καλα τα ειπα,την θεση μου και το μισθο μου μην ξεχασατε :confused: :confused: :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256
Tυπε ειμαστε σοβαροι ανθρωποι εδω.Οταν πετουσε βοβμες ο Μπιλ λιγο πιο πανω απο μας στηριζαν ολοι για το καλο των Γιουγκοσλαβων.Οταν κανανε τα ιδια στο Ιρακ,στηριζαν ολοι για να απαλαχτουν οι Ιρακινοι απο τον τυραννο Σανταμ(πρωην τσιρακι του ανκλ σαμ).Καταδικαζουμε την βια,τον πολεμο και θελουμε παγκοσμια ειρηνη και ευημερια για ολους.Καλα τα ειπα,την θεση μου και το μισθο μου μην ξεχασατε :confused: :confused: :confused:
Μπραβο παιδι μου σε υποβαθμισα σωστα.... :confused: :confused: :confused:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
μπορουμε να κωλωσουμε το τζιπ του νιπλη μια οπισθεν στα ρολα με φορα και γιναμε!
Ο νιπλης δεν στήνει φτηνά κόλπα .... Μόνο αν χτυπήσετε την τράπεζα της Ελλάδος

• Χαχα
Αντιδράσεις: shadow

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256
Τι του κανατε του Νιπλη ρε σκατονιαμου;