athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
400 ευρω ρευμα μηνα εναντι αλανια..που ειναι ο μπουλουκος δικηγορος να μου πει παλι οτι εξομαλυνθηκαν οι τιμες στο ρευμα/
να κανετε μπανιο με κρυο νερο400 ευρω ρευμα μηνα εναντι αλανια..που ειναι ο μπουλουκος δικηγορος να μου πει παλι οτι εξομαλυνθηκαν οι τιμες στο ρευμα/
ποσα σε επιδοτησε το κρατος;400 ευρω ρευμα μηνα εναντι αλανια..που ειναι ο μπουλουκος δικηγορος να μου πει παλι οτι εξομαλυνθηκαν οι τιμες στο ρευμα/
ρε συ εναντι νιωθεις;καλα θα παρουν τα αρχιδια μου τα μισα θα δωσω και οταν γινει εκκαθαριση βλεπουμενα κανετε μπανιο με κρυο νερο
παμε παρακατω
δεν εχω κοιταξει αναλυτικα ακομα αλλα αντε να μου εδωσε κανα δεκαευρω ξερω γω...κοιταξα επικεφαλιδα εναντι λογαριασμου 400 και το αφησα ετσι..ψαχνω για λεξοτανιλ τωρα να συνελθωποσα σε επιδοτησε το κρατος;
εμενα δεν μου ηρθε ακομαρε συ εναντι νιωθεις;καλα θα παρουν τα ρχιδια μου τα μισα θα δωσω και οταν γινει εκκαθαριση βλεπουμε
ζητα δανεικα και αγυριστα ξερεις απο πουδεν εχω κοιταξει αναλυτικα ακομα αλλα αντε να μου εδωσε κανα δεκαευρω ξερω γω...κοιταξα επικεφαλιδα εναντι λογαριασμου 400 και το αφησα ετσι..ψαχνω για λεξοτανιλ τωρα να συνελθω
δε θα τα πληρωσω ρε τα μισα θα δωσω στην εκκαθαριση βλεπουμεεμενα δεν μου ηρθε ακομα
400 βλεπω και γω να μου ερχεται
μπορει να παω στο κωλοχωρι που μενει αλεξουκος να τα παρω απο αυτον μαζι με 3 περιπτεραδες που τους γαμησαν τα πακια να του παρουν και αυτοι την χασουραζητα δανεικα και αγυριστα ξερεις απο που
εισαι ψευτης τα πακια δεν προλαβαν να κανουν τπτ το μισαωρο που εκατσαν εκει περα... εισαι μυθομανηςδε θα τα πληρωσω ρε τα μισα θα δωσω στην εκκαθαριση βλεπουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μπορει να παω στο κωλοχωρι που μενει αλεξουκος να τα παρω απο αυτον μαζι με 3 περιπτεραδες που τους γαμησαν τα πακια να του παρουν και αυτοι την χασουρα
εχεις δικιο το ξεχασα αυτοεισαι ψευτης τα πακια δεν προλαβαν να κανουν τπτ το μισαωρο που εκατσαν εκει περα... εισαι μυθομανης
γιαυτο θα ειναι ο αλεξ να στο θυμιζει... παλι καλα δεν εμπλεξες και αδωνη στο παιχνιδι να στην πεσει και ο τρελομπαρμπαςεχεις δικιο το ξεχασα αυτο
Όνομα οπωσδήποτε και εσύ κουμπάρος...Θα με πεθάνεις ρε ατιμε..
Καλώς τον τεως πορτιέρη μας.εισαι ψευτης τα πακια δεν προλαβαν να κανουν τπτ το μισαωρο που εκατσαν εκει περα... εισαι μυθομανης
Μισό...Όνομα οπωσδήποτε και εσύ κουμπάρος...Θα με πεθάνεις ρε ατιμε..
Θα πιω βενζίνη να φαρμακωθω..
Τι μουνι μεγαλοδυναμε...
Πόσο είχες συνήθως τέτοια περίοδο;400 ευρω ρευμα μηνα εναντι αλανια..που ειναι ο μπουλουκος δικηγορος να μου πει παλι οτι εξομαλυνθηκαν οι τιμες στο ρευμα/
Συγνωμη θειουλη....Μισό...
Βαστάτε λίγο τα άλογα να οργανωθούμε...
αποα 140 εως 170Πόσο είχες συνήθως τέτοια περίοδο;
σινς?Καλώς τον τεως πορτιέρη μας.
Τι χαμπάρια;
ολα μπομπα εσυ;;
με ξερεις απο καπου και ξερεις και τι δουλεια κανω;;