shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
φενεται μια σελιδα πισω καραγκιοζακο οτι εσυ ειπες την λεξει Μουνηδες και συνεχίζεις και βριζειςΜουνι εσύ με είπες αρχιδι πρώτος.
φενεται μια σελιδα πισω καραγκιοζακο οτι εσυ ειπες την λεξει Μουνηδες και συνεχίζεις και βριζειςΜουνι εσύ με είπες αρχιδι πρώτος.
Εσένα ονόμασα ρε καραγκιόζη; Άντε γαμησου τώρα.φενεται μια σελιδα πισω καραγκιοζακο οτι εσυ ειπες την λεξει Μουνηδες και συνεχίζεις και βριζεις
φενεται μια σελιδα πισω καραγκιοζακο οτι εσυ ειπες την λεξει Μουνηδες και συνεχίζεις και βριζεις
ρε?Εσένα ονόμασα ρε καραγκιόζη; Άντε γαμησου τώρα.
Πενες με μοσχαρι κοκκινιστο....οτι ειχε η Ελλεινιδα στο ψυγειο πεταξε!!!τι τσιμπησες μάν;
αντε γαμησου εσυ πουστρα εγω δεν σε εβρισα οταν λες Μουνηδες ολοι εννοεις και εμενα βλακαΕσένα ονόμασα ρε καραγκιόζη; Άντε γαμησου τώρα.
πας καλα ρε?αντε γαμησου εσυ πουστρα εγω δεν σε εβρισα οταν λες Μουνηδες ολοι εννοεις και εμενα βλακα
εγω μαι χαρα παω αυτος ξεκινησε να βριζειπας καλα ρε?
Έλα ρε καραγκιόζη ούτε έιχες εμφανιστεί τότε ηλίθιε, εγώ με τα παιδιά γνωριζομαι χρόνια, τραβα γαμησου που θα μου πεις τι θα πω βλάκα.αντε γαμησου εσυ πουστρα εγω δεν σε εβρισα οταν λες Μουνηδες ολοι εννοεις και εμενα βλακα
νου σου μονο...γιατι δεν πας καλαεγω μαι χαρα παω αυτος ξεκινησε να βριζει
Άσε ρε αδελφέ μη χαλάς το σάλιο σου με το τσουτσέκι.μονος του γίνεται ρόμπα φαίνονται τα γραπτάπας καλα ρε?
ρε αντε γαμησου βλακα οταν λες μουνηδες ολοι μια σελιδα πισω εννοεις και εμενα ηλιθιεΈλα ρε καραγκιόζη ούτε έιχες εμφανιστεί τότε ηλίθιε, εγώ με τα παιδιά γνωριζομαι χρόνια, τραβα γαμησου που θα μου πεις τι θα πω βλάκα.
σεσκουλα μαζεψου...ρε αντε γαμησου βλακα οταν λες μουνηδες ολοι μια σελιδα πισω εννοεις και εμενα ηλιθιε
Ρε ηλίθιο κατασκευασμα που μαζεύτηκες εδώ και ο τρουμπ σου βάζει χέρι ποιος αρχισε.που θα μου πεις τι θα πω Καραγκιόζη τραβα γαμησου ξανά και μην μου ξανακάνεις αντιπαράθεση αρχίδι.ρε αντε γαμησου βλακα οταν λες μουνηδες ολοι μια σελιδα πισω εννοεις και εμενα ηλιθιε
Να σου πω για χαλαρωσε λιγακι πολυ μπριζωμενος μας μπηκες σημερα....ρε αντε γαμησου βλακα οταν λες μουνηδες ολοι μια σελιδα πισω εννοεις και εμενα ηλιθιε
δεν θα κατσω με τον καθε βλακα να με βριζει αυτος ξεκίνησε φενεται μια σελιδα πισω οτι λεει ειστε ολοι Μουνηδες οταν λεει κατι τετοι εννοε και εμενασεσκουλα μαζεψου...
βρε αντε γαμησου γαμημενε πουστηΡε ηλίθιο κατασκευασμα που μαζεύτηκες εδώ και ο τρουμπ σου βάζει χέρι ποιος αρχισε.που θα μου πεις τι θα πω Καραγκιόζη τραβα γαμησου ξανά και μην μου ξανακάνεις αντιπαράθεση αρχίδι.
αφου ειμαστε μουνηδες.δεν θα κατσω με τον καθε βλακα να με βριζει αυτος ξεκίνησε φενεται μια σελιδα πισω οτι λεει ειστε ολοι Μουνηδες οταν λεει κατι τετοι εννοε και εμενα
οκ τοτε ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΑΡΧΙΔΙ για να το λεει ο ατζελο κατι θα ξερειδεν θα κατσω με τον καθε βλακα να με βριζει αυτος ξεκίνησε φενεται μια σελιδα πισω οτι λεει ειστε ολοι Μουνηδες οταν λεει κατι τετοι εννοε και εμενα