baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.829
- Πόντοι
- 6.035
ξεφτιλίκι ειναι να γκρινιαζεις για τα 10 λεπτα του πλαστικου ποτηριου
ξεφτιλίκι ειναι να γκρινιαζεις για τα 10 λεπτα του πλαστικου ποτηριου
θα δουλευω κεντρο ας πουμε και θα καθομαι παγκακια σαν τον αστεγο με θερμος απο το σπιτι καταλαβες;τι αλλο ξεφτιλικι θα γραψεις
ειναι?τοσο δεν παιρνει ουτε ο Λατσης απο την γιουρμπανκ που ειναι δικη του
εχει φυγει χρονια απο γιουρομπανκτοσο δεν παιρνει ουτε ο Λατσης απο την γιουρμπανκ που ειναι δικη του
υπαρχει ειδικο νημα για τα παραπονα σας.θα δουλευω κεντρο ας πουμε και θα καθομαι παγκακια σαν τον αστεγο με θερμος απο το σπιτι καταλαβες;
ανοιξε νημα για Αλεξ τελειωνε..πηγαινε το στην ενοτητα πολιτικες επιστημεςυπαρχει ειδικο νημα για τα παραπονα σας.
ε ναι , και οταν τελειωσει ο καφες θα πεις του δικου σου πεταγομαι σπιτι να ξαναφτιαξω καφε , να σου φερω και εσενα ενα , και αμα σου πει ναι θα του πεις φερε το θερμος σουθα δουλευω κεντρο ας πουμε και θα καθομαι παγκακια σαν τον αστεγο με θερμος απο το σπιτι καταλαβες;
ΑΝΟΙΞΕ ΝΗΜΑ ΕΚΘΕΙΑΣΜΟΥο μπαρουληςε ναι , και οταν τελειωσει ο καφες θα πεις του δικου σου πεταγομαι σπιτι να ξαναφτιαξω καφε , να σου φερω και εσενα ενα , και αμα σου πει ναι θα του πεις φερε το θερμος σου
ρε τι μαλακιες γραφει ο αλλος , εχει χαζεψει απο το να προσπαθει να βρει δικαιολογια για την καθε μαλακια
παμε να το καταχεσουμεΑΝΟΙΞΕ ΝΗΜΑ ΕΚΘΕΙΑΣΜΟΥο μπαρουλης
τον εκθειαζωπαμε να το καταχεσουμε
Είδες τι έπαθες...??ανακοινωση αφηστε κατω ποτηρια μαχαιροπιρουνα και αφου καταπιειτε διαβαστε.
μολις μου επεσε το σαμσουνγκ στη λεκανη.
να φας ενα κουβα σκατα.
θα με σαμποταρει ο αλεξανδρος.τον εκθειαζω
και μετα ας το φαει το ρυζακιΕίδες τι έπαθες...??
Βάλτο σε ένα μπολ με ρύζι για να τραβήξει την υγρασία.
εχω βαλει τη γυναικα να το σκουπιζει και να το στεγνωσει,θα του ανοιξω τη πλατη σε λιγο να το στεγνωσει και μεσα,φοβαται μην ηταν επιτηδες γιατι ηθελα να κρυψω.Είδες τι έπαθες...??
Βάλτο σε ένα μπολ με ρύζι για να τραβήξει την υγρασία.
Σε μυρίστηκε...εχω βαλει τη γυναικα να το σκουπιζει και να το στεγνωσει,θα του ανοιξω τη πλατη σε λιγο να το στεγνωσει και μεσα,φοβαται μην ηταν επιτηδες γιατι ηθελα να κρυψω.
θα ανοιξουμε και νημα του Μπαρου τωραΣε μυρίστηκε...
Τα κατάλαβε όλα.
Τώρα θα βρει κωδικούς, κριτικές, σχόλια κλπ...
ανοιξε στηριζω..ενοτητα ζωαθα ανοιξουμε και νημα του Μπαρου τωρα
πρώτον δεν ειναι θερμός, κανονικο ποτηρι ειναι, ωραιοτατοθα δουλευω κεντρο ας πουμε και θα καθομαι παγκακια σαν τον αστεγο με θερμος απο το σπιτι καταλαβες;
Ναι, εγω ειπα μαλακια, το να κλαιγεστε για τα 10 λεπτα του ποτηριου ειναι ομως απολυτα φυσιολογικο, ρε δεν γαμιεστε λεω γωε ναι , και οταν τελειωσει ο καφες θα πεις του δικου σου πεταγομαι σπιτι να ξαναφτιαξω καφε , να σου φερω και εσενα ενα , και αμα σου πει ναι θα του πεις φερε το θερμος σου
ρε τι μαλακιες γραφει ο αλλος , εχει χαζεψει απο το να προσπαθει να βρει δικαιολογια για την καθε μαλακια