baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.831
- Πόντοι
- 6.035
ειπα ζητησε οχι εδωσα.Ωραία, από τώρα και στο εξής όσοι μου ζητάνε και μένα βίντεο θα στους στέλνω.
ειπα ζητησε οχι εδωσα.Ωραία, από τώρα και στο εξής όσοι μου ζητάνε και μένα βίντεο θα στους στέλνω.
Και εσύ άγιε μου στα αρχιδια σας σας μάθαμε καλά τωρα..Και τι είμαστε εμείς για να σας βοηθήσουμε να μπείτε;
Μας περάσατε για τίποτα πορτιέρηδες;
Τι τσίμπησες μαν;Ρε παλιό γαμιολες φίδια στα αρχιδιας σας εκτός τον αθηναιο και τον χελ που με βοήθησε να μπω
και εμεις βοηθησαμε , σαμποταραμε το νημαΚαι εσύ άγιε μου στα αρχιδια σας σας μάθαμε καλά τωρα..
ε ναι γιατι ο ΑΘηναιος δεν μπορει να βοηθησει ουτε πεθαμένο να πεθανειΟ χελ βοήθησε τη κατάσταση να είναι καλά..
Τώρα μάν πάω που λύθηκε το πρόβλημα για καμιά πιτσουλα..Τι τσίμπησες μαν;
ε ναι γιατι ο ΑΘηναιος δεν μπορει να βοηθησει ουτε πεθαμένο να πεθανει
εμεις δεν δωσαμε οδηγιες προς μπαναρισμενους.και εμεις βοηθησαμε , σαμποταραμε το νημα
Πηγες Ποντίων;εμεις δεν δωσαμε οδηγιες προς μπαναρισμενους.![]()
ΈτοιμηΤώρα μάν πάω που λύθηκε το πρόβλημα για καμιά πιτσουλα..
οχι για συμπαρασταση στους μπαναρισμενους.Πηγες Ποντίων;
με ταχινι?αραβικη σαλατα
ο ξεκωλιάρης Αθηναιος φταίει που δεν μπορουσες να μπεις ,βαλε το μυαλο σου να δουλέψειΡε παλιό γαμιολες φίδια στα αρχιδιας σας εκτός τον αθηναιο και τον χελ που με βοήθησε να μπω
πιστευεις πρεπει να γινω Γλομπεαρχης;ποιος φοραει στριγκο ρε?![]()
![]()
![]()
θα παρεις το 3το το μακρύτεροπιστευεις πρεπει να γινω Γλομπεαρχης;
για να γινεις γλομπεαρχης πρεπει να πας με βικαρα και να αγκαλιαστητε πλατη πλατη.πιστευεις πρεπει να γινω Γλομπεαρχης;