Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.895
- Πόντοι
- 10.411
Ο ΑΝΤΖΕΛΟ ban??Ο ΑΝΤΖΕΛΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΜΠΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΜ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΑΝΤΖΕΛΟ ban??Ο ΑΝΤΖΕΛΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΜΠΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΜ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η σειρα σου ερχεται.
Για ποιο λόγο;Ο ΑΝΤΖΕΛΟ ban??![]()
![]()
meta apo esenaη σειρα σου ερχεται.
αυτο δεν το εχουμε διευκρινισει,ποιον απο τους δυο μπαναρουν πρωτο με αποσταση δευτερολεπτων.meta apo esena![]()
μην μου λες τετοια !!!Για ποιο λόγο;
Μήπως έχει να κάνει με την επιβεβαίωση mail;
τρωει πολλη.Για ποιο λόγο;
Όχι αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, σχεδόν μόνο εδώ έγραφε.μην μου λες τετοια !!!
σου ηρθε για επιβεβαιωση μηνυμα ?
Δεν γνωρίζω μανΓια ποιο λόγο;
ημερα ανεξαρτησιας,πρεπει να κερδισουμε την ελευθερια μας.Όχι αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, σχεδόν μόνο εδώ έγραφε.
εχουμε γινει ειδικοι στα μπανΤΥΠΕ?
Τίποτα δεν έρχεται, σε μένα ενώ ήμουν μέσα ξαφνικά δε μπορούσα να δω μηνύματα και τα θέματα του φόρουμ και έγραφε πως έχω μπαν μέχρι τάδε του μηνός και ώρα.
εμενα ουτε αυτο μου ηρθε το μηνυμαΤίποτα δεν έρχεται, σε μένα ενώ ήμουν μέσα ξαφνικά δε μπορούσα να δω μηνύματα και τα θέματα του φόρουμ και έγραφε πως έχω μπαν μέχρι τάδε του μηνός και ώρα.
Μετά ξελόγκαρα και αυτό ήταν....
μην παραπληροφορεις τον κοσμο,στο πρωτο μπαν δεν ξεραμε τι μας ηρθε απο που και για ποσο,ειχε βγει ο αλλος και ελεγε οτι οσοι δεν δεχονται πμ ειναι μπαναρισμενοι καταλαβαινεις τωρα κομπογιαννιτικα πραγματα.αρχιδια μαζευεις , πρωτα τρως μπαν και μετα οταν φυγει το μπαν βλεπεις τα μηνυματα του Αντι
για το πουτσο εντελως
Δεν ήταν μήνυμα, απλά επειδή έτυχε να είμαι μέσα όταν έπεσε το μπαν μου το έγραψε όταν πήγα να μπω στο προφίλ μου ή στα μηνύματα.εμενα ουτε αυτο μου ηρθε το μηνυμα