Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.748
- Πόντοι
- 6.056
αν δεν φυγει απο κει ο κρονος που κανει τριγωνο απεναντι απο τον σκατζοχοιρο με τον πλουτωνα δυσκολα τα πραγματαΛες να μας παει ετσι μεχρι τα Χριστουγεννα![]()

αν δεν φυγει απο κει ο κρονος που κανει τριγωνο απεναντι απο τον σκατζοχοιρο με τον πλουτωνα δυσκολα τα πραγματαΛες να μας παει ετσι μεχρι τα Χριστουγεννα![]()
τι κολωνια για πρωι εγω νομιζα οτι καθεσαι σπιτι στο τσατρουμπειτ και αργα βραδυ βγαινεις εξω για τα βεριααν δεν φυγει απο κει ο κρονος που κανει τριγωνο απεναντι απο τον σκατζοχοιρο με τον πλουτωνα δυσκολα τα πραγματα![]()
πειτε ρε καμια γαματη what the fuck ολοι axe βαζετε μονο?τι κολωνια για πρωι εγω νομιζα οτι καθεσαι σπιτι στο τσατρουμπειτ και αργα βραδυ βγαινεις εξω για τα βερια![]()
Εσυ εισαι με ωροσκοπο στον λεμουριο ή στην σουρικατααν δεν φυγει απο κει ο κρονος που κανει τριγωνο απεναντι απο τον σκατζοχοιρο με τον πλουτωνα δυσκολα τα πραγματα![]()
εγω βαζω pleasures για δουλεια και sauvage οταν βγαινω..πειτε ρε καμια γαματη what the fuck ολοι axe βαζετε μονο?![]()
η sauvage ειναι σουπιτσα και μπαρουτι την αλλη δεν την ξερωΕσυ εισαι με ωροσκοπο στον λεμουριο ή στην σουρικατα![]()
![]()
![]()
![]()
η αλλη ειναι πολλα χρονια στην αγορα μου αρεσει..τραβα σε ενα μαγαζι να την δοκιμασειςη sauvage ειναι σουπιτσα και μπαρουτι την αλλη δεν την ξερω![]()
θα την τσεκαρω ναιη αλλη ειναι πολλα χρονια στην αγορα μου αρεσει..τραβα σε ενα μαγαζι να την δοκιμασεις![]()
πραντα δεν την εχω δοκιμασει ουτε την αλλη..οταν τελειωσουν αυτες που εχω θα κανω περατζαδαθα την τσεκαρω ναι
μεχρι τωρα αυτες η 2 ειναι επικρατεστερες Prada Luna Rossa Carbon και η Hugo Boss Extreme![]()
βαλε και απο αυτοεγω βαζω pleasures για δουλεια και sauvage οταν βγαινω..![]()
ελα μαν για πες?
Μια εσανς εχεις εσυπραντα δεν την εχω δοκιμασει ουτε την αλλη..οταν τελειωσουν αυτες που εχω θα κανω περατζαδα
aqua di gio (αν και δεν ειναι αυτες για παοκια)πες κολονια να τσιμπησω για πρωι
τωρα κουμπωνω μια απο αυτες αλλα τις βαρεθηκα
dsquared wood burberry weekend diesel tattoo η fuel
Το καινούργιο άρωμα της phizer γαμάει...aqua di gio (αν και δεν ειναι αυτες για παοκια)
σαν το αρωμα της κλανιας δεν υπάρχειΤο καινούργιο άρωμα της phizer γαμάει...![]()
![]()
![]()