shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
αντε ενταξει σε ηθελε η ΝανουκαΣκληρά τα λόγια σου.
αντε ενταξει σε ηθελε η ΝανουκαΣκληρά τα λόγια σου.
Σήμερα λέει έτσι αύριο κάτι άλλο...δεν κλέβω παιδάκια ,εξάλλου το κορίτσι εχει δηλώσει ποιον θέλει![]()
Το σπαθι μου, εχω μελετησει λακαρο εγωΤι όπλα να ετοιμάσω?![]()
Για το κινητό θα στο φορτίσει η Ιβέτα. Για το αμάξι θα στο φτιάξει ο παρακαδόρος. Τι αμάξι είναι; Γιατί ΄'εχει μια αδυναμία στα sport και ίσως του κάνει ένα test drive.και το αυτοκινητο.![]()
![]()
![]()
κανε μια φόρτιση εγκέφαλουκαι το αυτοκινητο.![]()
![]()
![]()
saxo.Για το κινητό θα στο φορτίσει η Ιβέτα. Για το αμάξι θα στο φτιάξει ο παρακαδόρος. Τι αμάξι είναι; Γιατί ΄'εχει μια αδυναμία στα sport και ίσως του κάνει ένα test drive.
Του Αθηναίου θα πάρεις;
το καταλαβες,δεν ηταν δυσκολο ειναι απο τα λιγα που κυκλοφορουν.Του Αθηναίου θα πάρεις;
Θα αναγκαστει το παλικαρι να το βγαλει στο πεζοδρομιο να το παρκαρει. Νταξ, δεν είναι τίποτα, μιας μπαλαντέζα θα τραβήξει.το καταλαβες,δεν ηταν δυσκολο ειναι απο τα λιγα που κυκλοφορουν.![]()
![]()
![]()
ΡΕ μαλακα δεν ειναι οφ-σαιντ;![]()
αθηναιο πονας?![]()
θα δειξει για μενα στοιχηματικα οχι.ΡΕ μαλακα δεν ειναι οφ-σαιντ;
παρτα οφ-σαιντ Ζοφριωτηθα δειξει για μενα στοιχηματικα οχι.![]()
![]()
![]()
εγω θελω 2 σκο, να παω ταμειο οποις τα βαλει αλ΄λα μαλλον κανεις δεν θα τα βαλει.παρτα οφ-σαιντ Ζοφριωτη
δυσκολα..αν μπει ενα γκολ της ισοφαρισης..παλι κουβα πηγεςεγω θελω 2 σκο, να παω ταμειο οποις τα βαλει αλ΄λα μαλλον κανεις δεν θα τα βαλει.![]()
δυσκολα..αν μπει ενα γκολ της ισοφαρισης..παλι κουβα πηγες![]()
θα μου δωσει ο νιπλης 3 κατομπαλα αλλιως στο πατακι θα κοιμηθω.δυσκολα..αν μπει ενα γκολ της ισοφαρισης..παλι κουβα πηγες![]()