troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 33.104
- Πόντοι
- 5.506
ΕΙΣΑΙ ΤΖΕΤΛΕΜΑΝ ΡΕ ΤΥΠΕ ΤΣΕΤΛΕΜΑΝειναι πολυ μικρη για σχεση !! πολυ μικρη
αν ηταν ετσι στα 30+ θα εκανα σχεση , ΝΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ , να την σωσω και απο την άσωτη ζωη
ΕΙΣΑΙ ΤΖΕΤΛΕΜΑΝ ΡΕ ΤΥΠΕ ΤΣΕΤΛΕΜΑΝειναι πολυ μικρη για σχεση !! πολυ μικρη
αν ηταν ετσι στα 30+ θα εκανα σχεση , ΝΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ , να την σωσω και απο την άσωτη ζωη
Άστο ρε φίλε, δεν κάνεις για κασκαντέρ. Θα πάω εγώ, θα την πληρώσω κανονικά και αν στην στείλω σημαίνει ότι είναι μπάζο.ειμαι ετοιμος να πληρωσω να παει στον Αθηναιο , απλα και μονο για να μου στειλει πραγματικες φωτο
αλλα δεν μπορει , ειναι σωγαμπρος
μονο φωτο στειλε μου , ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΆστο ρε φίλε, δεν κάνεις για κασκαντέρ. Θα πάω εγώ, θα την πληρώσω κανονικά και αν στην στείλω σημαίνει ότι είναι μπάζο.
ειναι στο υπογειο με μπουχο τρωει μπεργκερ και πινει μαλαματινα ελπιζω να μην τον πανε μετα και απο τα τραβελια.ΑΘΗΝΑΙΟ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φοβ΄άμαι ότι θα την κρεμάσει από την κλειτορίδα η Καρλότα μετά.μονο φωτο στειλε μου , ΜΟΝΟ ΦΩΤΟ
και τα αλλα θα τα κανονισω
Παρτην στο μαγαζι αυτη , ΠΑΡΤΗΝ !!
θα πανε τραβελια θα τους δουν οι τραβελοι και θα αρπαξουν τα σμαρτακια τα μπραμπους και θα κατεβαινουν την Συγγρου 180 χλμ τεζα γκαζιειναι στο υπογειο με μπουχο τρωει μπεργκερ και πινει μαλαματινα ελπιζω να μην τον πανε μετα και απο τα τραβελια.![]()
![]()
![]()
Έχεις δει την Καρλότα, Τρουμπάκη μου;αμα παει στο μαγαζι του ζεμπου θα γινω πελατης
στειλε μου φωτο , ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΑΜΕΣΑΈχεις δει την Καρλότα, Τρουμπάκη μου;
ΒΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΗΛΙΘΙΕΡΕ αλητες χανω και ειμαι στεναχωρημενος
πες ποτε χαμογελασες για τελευταια φορα?ΡΕ αλητες χανω και ειμαι στεναχωρημενος
σου εχω εμπιστοσυνη...κλεινω ματια και μου λεςΈχεις δει την Καρλότα, Τρουμπάκη μου;
δεν πειραζει θα δουμε φαρμα μεταΡΕ αλητες χανω και ειμαι στεναχωρημενος
μιλησε μας γιαυτοΡΕ αλητες χανω και ειμαι στεναχωρημενος
πες της οτι ειναι σχεση μου , και να κανει υπομονη , να δειξει κατανοησηΦοβ΄άμαι ότι θα την κρεμάσει από την κλειτορίδα η Καρλότα μετά.
ΣΚΑΣΕ και εσυ ρεπες της οτι ειναι σχεση μου , και να κανει υπομονη , να δειξει κατανοηση
μη μιλας για αθλητικα στο νημα ρε μαν
σκεψου θετικα εγω χανω 3 κατοσταρικα,με εχει παει γαμιωντας δελτιο δεν πιανω.ΣΚΑΣΕ και εσυ ρε