shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
κουμπαρε θα ομορφύνω και τον βυθόκουμπαρε δεν θα μας χαλασεις την γειτονία
κουμπαρε θα ομορφύνω και τον βυθόκουμπαρε δεν θα μας χαλασεις την γειτονία
παλια ηξερα πολυ καλο μαγαζι το 24ωρο στην Συγγρου πολυ αρχες που εκανε πολυ ωραιο πατσα...ξες κανα αλλο κοντα εδω;κουμπαρε θα ομορφύνω και τον βυθό
μολις έφαγα το πρώτο πιάτο παω και για δευτερογαμει ο πατσας ψιλοκομμενος με σκορδοστουπι
ναι ζηκος στον παράδρομο της βουλιαγμένης Αργυρούπολη διπλα απο τα πολυκλαδικάπαλια ηξερα πολυ καλο μαγαζι το 24ωρο στην Συγγρου πολυ αρχες που εκανε πολυ ωραιο πατσα...ξες κανα αλλο κοντα εδω;
μαν μου θα το επισκεφθω και συντομαναι ζηκος στον παράδρομο της βουλιαγμένης Αργυρούπολη διπλα απο τα πολυκλαδικά
η πληροφορια που σου εδωσα κόστιζέι ένα xboxμαν μου θα το επισκεφθω και συντομα
ε αγορασε του τοη πληροφορια που σου εδωσα κόστιζέι ένα xbox
ψωμολυσσα τον κοβω αλλιως θα μου το ειχε ηδη σε συσκευασια δωρουε αγορασε του το
εγω εδωσα την πληροφορια αυτος πρέπει να το αγοράσει κουμπάρεε αγορασε του το
θα μου δανείσεις δεν εχω να φαωψωμολυσσα τον κοβω αλλιως θα μου το ειχε ηδη σε συσκευασια δωρου
φυσικα παντα θα σε περιμενει στο σπιτικο μου ενα πλουσιο φαι ποτο και κρασιεγω εδωσα την πληροφορια αυτος πρέπει να το αγοράσει κουμπάρε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα μου δανείσεις δεν εχω να φαω
συμφωνωρε μλκ μην σπαναρετε στο νημα της τζο ,καταλάβατε τι λεω
Και μια τιμονιέραη πληροφορια που σου εδωσα κόστιζέι ένα xbox
θελω μπριζόλα tomahawk και σαμπάνια champagne dom perignon butφυσικα παντα θα σε περιμενει στο σπιτικο μου ενα πλουσιο φαι ποτο και κρασι
σαμπανια δεν μου αρεσει...μπριζολικο ευκολα και αν θες κρασακι της προκοπης η μπυραθελω μπριζόλα tomahawk και σαμπάνια champagne dom perignon but
ασε θα παω στου μπαρου ποιο καλα θα φαωσαμπανια δεν μου αρεσει...μπριζολικο ευκολα και αν θες κρασακι της προκοπης η μπυρα
ασε θα παω στου μπαρου ποιο καλα θα φαω
πες εδω ανοιχτα ποιος ειναι ο ρουφιάνος !!!! ολα στην φόραρε μλκ μην σπαναρετε στο νημα της τζο ,καταλάβατε τι λεω