athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.452
- Πόντοι
- 12.756
και εφτα και μιση εχει Παναθα..τωρα βλεποιυμε Σιτυ
παναθα ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχκαι εφτα και μιση εχει Παναθα..τωρα βλεποιυμε Σιτυ
Ε τότενες να τη βάλεις στον κώλο σου τη βραστή πατάτα, γεμάτη λιωμένο βούτυρο, ΓΕΜΑΤΗ.ειμαι μισθωτο δντικο στελεχος.![]()
![]()
Να δεις θα χουν παίξει όλοι τα σώβρακα τους Τσέλσι και θα ρθει ένα ωραίο ΧΠάμε για τσελση μαν γιου στις 18+30![]()
Εφτά και μισή ο Καραμάναρος ψάχνει το μπούξο.και εφτα και μιση εχει Παναθα..τωρα βλεποιυμε Σιτυ
Ούτε οι Γερμανοί επί κατοχής στην υπολοχαγό Νατάσσα δεν τα κάναν αυτά...Ε τότενες να τη βάλεις στον κώλο σου τη βραστή πατάτα, γεμάτη λιωμένο βούτυρο, ΓΕΜΑΤΗ.
Ζήτω ο μικρό ανώνυμος μισθωτός (ατενέζος).
και εφτα και μιση εχει Παναθα..τωρα βλεποιυμε Σιτυ
θα μου πεις τρεις αγωνες τι θα επαιζες και θα τα παιξω να δουμε αν επαιζες τι θα επιανες.και εφτα και μιση εχει Παναθα..τωρα βλεποιυμε Σιτυ
τι τσιμπησες μαν;
παναθηναικο τσελσυ και Ρομα 1θα μου πεις τρεις αγωνες τι θα επαιζες και θα τα παιξω να δουμε αν επαιζες τι θα επιανες.![]()
Μάνδρα δεν είπαμε είμασταν στον αδελφό μου και πήγαμε για κανένα κόκκαλοτι τσιμπησες μαν;
γαμησε τα απο το πρωι στον δρομο ημουνΜάνδρα δεν είπαμε είμασταν στον αδελφό μου και πήγαμε για κανένα κόκκαλο![]()
![]()
![]()
![]()
Για βράδυ τι προβλέπεται;Φάγαμε παιδάκια μπιφτέκια μπριζόλες λουκάνικα χονδρό κατσικάκι γουρουνάκι Τζολια σαλάτες πατάτες Ταλαγανια και μετά λουκουμάδες με σοκολάτα να φύγει η κρεατιλα.
Έχουμε πάρει πακέτο τα ίδια.Για βράδυ τι προβλέπεται;![]()
![]()
![]()
τι ειναι το τζολια ρε αδερφε?Μίλαν σασουοσολο 1+3
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχουμε πάρει πακέτο τα ίδια.
Χειροποίητα μακαρόνια με αλευρια κτλτι ειναι το τζολια ρε αδερφε?![]()
![]()
![]()
Χειροποίητα μακαρόνια με αλευρια κτλ
![]()
Θα τα χωνέψεις σε 2 εβδομάδεςΧειροποίητα μακαρόνια με αλευρια κτλ
![]()
εισαι λαθος, και το παλικάρι ο Αθηναίος που ειναι γλυκομίλητος και κουβαρντάς![]()
![]()
κουτουβαλουλια μονο εσυ εισαι καλο ατομο εδω μεσα ΜΟΝΟ ΕΣΥ