athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.448
- Πόντοι
- 12.756
απαριθμησε τα καλε μου φιλεΤα γνωστά του Σαββάτου.
απαριθμησε τα καλε μου φιλεΤα γνωστά του Σαββάτου.
με τοσα τηγανισματα το λαδι του κουταβουλια μοιαζει παρθενο.Πήγες Ποντίων έχει και διαιτης![]()
Είναι καθαρό παρθένο ρε σου λέω.με τοσα τηγανισματα το λαδι του κουταβουλια μοιαζει παρθενο.![]()
![]()
![]()
τελικα τι να τσιμπησω απο εξω και να ειναι υγειινο?εχω απογοητευθει απο τον φιλο-φιδι δυστυχως...
αν τηγανισεις με λαδια κουταβουλιαρου πεφτει η χοληστερινημε τοσα τηγανισματα το λαδι του κουταβουλια μοιαζει παρθενο.![]()
![]()
![]()
Πήγαινε Κοσμίδη ρε λάιττελικα τι να τσιμπησω απο εξω και να ειναι υγειινο?![]()
κανε οτι θες σκληρα εργαζομενε συνδικτυε μουτελικα τι να τσιμπησω απο εξω και να ειναι υγειινο?![]()
αν τσιμπησω τα μαγουλακια του νιπλη λες να παχυνω?κανε οτι θες σκληρα εργαζομενε συνδικτυε μου
αν τσιμπησω τα μαγουλακια του νιπλη λες να παχυνω?![]()
![]()
![]()
δεν εχουν τιποταΜετάλλαξη Όμικρον: Σε καραντίνα πέντε Έλληνες που έφτασαν αεροπορικώς στη χώρα
Σε συναγερμό βρίσκονται και οι ελληνικές Αρχές με τη μετάλλαξη Όμικρον. Πέντε Έλληνες έφτασαν σήμερα αεροπορικώς στη χώρα και τέθηκαν άμεσα σε προληπτική καραντίνα.![]()
Μετάλλαξη Όμικρον: Σε καραντίνα πέντε Έλληνες που έφτασαν αεροπορικώς στη χώρα
Σε συναγερμό βρίσκονται και οι ελληνικές Αρχές με τη μετάλλαξη Όμικρον. Πέντε Έλληνες έφτασαν σήμερα αεροπορικώς στη χώρα και τέθηκαν άμεσα σε προληπτική καραντίνα.![]()
σαν τον καλογριδη θα δουμε και μελη του σαη ετσι.
Ρε κάτι ζώα κάτι θέατρα
την γαμουσες την Καλογριδη;σαν τον καλογριδη θα δουμε και μελη του σαη ετσι.![]()
![]()
![]()
ειναι να μην σου τυχει.Ρε κάτι ζώα κάτι θέατρα![]()
ανετα,μεταξυ μας ομως.την γαμουσες την Καλογριδη;
Παει και αναποδα αυτο,με την/ον ξανθο θεατρινοτην γαμουσες την Καλογριδη;
Ο βάρος με μια κληρονομιά άνετατην γαμουσες την Καλογριδη;
Πόσο?Παει και αναποδα αυτο,με την/ον ξανθο θεατρινο![]()
3 ως τωρα,,φραπε,φρεντο εσπρεσσο,διπλο ελληνικοΟ βάρος με μια κληρονομιά άνετα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πόσο?