troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.692
- Πόντοι
- 5.506
πολυ σαλιαριζεις με τζοανα ΠΟΛΥβρε γαμημενε προδότη !!!
πολυ σαλιαριζεις με τζοανα ΠΟΛΥβρε γαμημενε προδότη !!!
Σε όλα τα νήματα έχω κάνει τουρ εδώ πως μου ξέφυγε που έχει πολλά μαζεμένα αγόρια.. ?
εδω το νημα ειναι πριβε ...αλλα λογω εντιμοτερου βιου μπορεις να εισελθεις...καλως ηρθεςΣε όλα τα νήματα έχω κάνει τουρ εδώ πως μου ξέφυγε που έχει πολλά μαζεμένα αγόρια.. ?
θα θελει να την πεισει να της επενδυσει τιποτα χρηματα...πολυ σαλιαριζεις με τζοανα ΠΟΛΥ
Βοηθαω Τασσουλη , ΒΟΗΘΑΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΝΗΣπολυ σαλιαριζεις με τζοανα ΠΟΛΥ
λιμοκοντοροι ειναι ολοι τους Ιωαννα μου ,νου σου ΝΟΥ ΣΟΥΣε όλα τα νήματα έχω κάνει τουρ εδώ πως μου ξέφυγε που έχει πολλά μαζεμένα αγόρια.. ?
κλαιωωωωωωωωωωωωθα θελει να την πεισει να της επενδυσει τιποτα χρηματα...![]()
Και πρέπει να παραμείνει αυστηρά στην αντροπαρεα ?πάω στο δικό μου να βάλω το κωλο μου φωτο, ξέχασα !!εδω το νημα ειναι πριβε ...αλλα λογω εντιμοτερου βιου μπορεις να εισελθεις...καλως ηρθες
δεν εχω παρει απο γυναικα ουτε ευρω ... το αντιθετο μάλισταθα θελει να την πεισει να της επενδυσει τιποτα χρηματα...![]()
παντα εχουμε γυναικα εδω μεσαΚαι πρέπει να παραμείνει αυστηρά στην αντροπαρεα ?πάω στο δικό μου να βάλω το κωλο μου φωτο, ξέχασα !!
κατσε να σου δωσουμε ενε μπρελοκ απο το νημα ή ενα μαγνητακι να βαλεις στο ψυγειο σουΚαι πρέπει να παραμείνει αυστηρά στην αντροπαρεα ?πάω στο δικό μου να βάλω το κωλο μου φωτο, ξέχασα !!
ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩΚαι πρέπει να παραμείνει αυστηρά στην αντροπαρεα ?πάω στο δικό μου να βάλω το κωλο μου φωτο, ξέχασα !!
δεν πιανεται για γυναικα ο Αθηναιος επειδη φοραει τις γοβες της δικιας του για να κανει δουλειες στο σπιτι και να ξεσκονιζει στα ψηλα σημείαπαντα εχουμε γυναικα εδω μεσα![]()
παντα εχουμε γυναικα εδω μεσα![]()
σωστο...δεν πιανεται για γυναικα ο Αθηναιος επειδη φοραει τις γοβες της δικιας του για να κανει δουλειες στο σπιτι και να ξεσκονιζει στα ψηλα σημεία
τι μλκ εισαικατσε να σου δωσουμε ενε μπρελοκ απο το νημα ή ενα μαγνητακι να βαλεις στο ψυγειο σου
βαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΑρα να βάλω εδώ φωτο το κωλαράκι μου η Όχι?μπερδεύτηκα πάλι..
βαλε εδω , μπας και το δει η γυναικα του Αθηναιου και του κατασχει το λαπτοπ και σωθουμεΑρα να βάλω εδώ φωτο το κωλαράκι μου η Όχι?μπερδεύτηκα πάλι..
εδω ειναι ο παραδεισος της φιλοξενειαςΑρα να βάλω εδώ φωτο το κωλαράκι μου η Όχι?μπερδεύτηκα πάλι..
σκασε ρεεεεεεδεν πιανεται για γυναικα ο Αθηναιος επειδη φοραει τις γοβες της δικιας του για να κανει δουλειες στο σπιτι και να ξεσκονιζει στα ψηλα σημεία
σε πιστευω ρε...εισαι λιρα εκατο εντιμοτατοςδεν εχω παρει απο γυναικα ουτε ευρω ... το αντιθετο μάλιστα![]()