troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.655
- Πόντοι
- 5.506
Ο ΣΕΛΕΜΠΡΕΣ ΞΕΡΕΙ!!!! ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΆργησες να απαντήσεις ,ΑΡΓΗΣΕΣ
Ο ΣΕΛΕΜΠΡΕΣ ΞΕΡΕΙ!!!! ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΆργησες να απαντήσεις ,ΑΡΓΗΣΕΣ
ΘΑΤΟΝΕΓΑΜΗΣΩΠΕΣΤΟΥΟ ΣΕΛΕΜΠΡΕΣ ΞΕΡΕΙ!!!! ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ
μην παρεις το κρασι της παρεας με το βρυσακι αν και εισαι τοσο μαλακας εσυ που θα στο πασαρουν για Βουργουνδιας και θα το πιστεψεις κιολαςΈτσι λέει ο τύπος, αλλά όλοι έτσι λένε ρε Ζεμπου ... Θα πάρω φιαλλη δεν είμαστε για κασκαντεριλικια τώρα , έχω και οδηγήση μετά
πες ρε moynh που ειναι τα διαλυτικα στον καλο φιλο νιπληΠαϊδακια αρνισια
![]()
Eγω κοιταζα τον Αθηναιο,που κοιταζε τον Τρουμπ,που κοιταζε τον ΝιπληΟ ΣΕΛΕΜΠΡΕΣ ΞΕΡΕΙ!!!! ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ
θα σε εγαμηση μου ειπεΠαϊδακια αρνισια
![]()
Μωρη πουταναμην παρεις το κρασι της παρεας με το βρυσακι αν και εισαι τοσο μαλακας εσυ που θα στο πασαρουν για Βουργουνδιας και θα το πιστεψεις κιολας
Πάρε ένα κατρούστο μισόκιλο για δοκιμή και αν είναι ξιδιάς, πάρε φιάλη μετά.Έτσι λέει ο τύπος, αλλά όλοι έτσι λένε ρε Ζεμπου ... Θα πάρω φιαλλη δεν είμαστε για κασκαντεριλικια τώρα , έχω και οδηγήση μετά
Σε χρωματοπωλειαπες ρε moynh που ειναι τα διαλυτικα στον καλο φιλο νιπλη
Θα δώσω στο κορίτσι να πιει, να δούμε τι θα γίνειΠάρε ένα κατρούστο μισόκιλο για δοκιμή και αν είναι ξιδιάς, πάρε φιάλη μετά.
ε καλα θα σου κανει να σε εγαμησηΣε χρωματοπωλεια![]()
Ειδες τι τσογλανια ειναι Τρουμπ?Μια ερωτηση κανεις και το γυρνανε στο χαβαλε.Τι να πεις.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣε καλα θα σου κανει να σε εγαμηση
Δεν εμπιστευόμαστε γυναίκες σε τέτοια ζητήματα.Θα δώσω στο κορίτσι να πιει, να δούμε τι θα γίνει
Άμα πέσει κάτω και βγάζει αφρούς εγώ την εμπιστευομαιΔεν εμπιστευόμαστε γυναίκες σε τέτοια ζητήματα.
Και ποτάσα να της δώσεις να πιει δεν θα πάθει τίποτα σου λέω. Γυναίκα είναι...ΓΥΝΑΙΚΑ!Άμα πέσει κάτω και βγάζει αφρούς εγώ την εμπιστευομαι
εισαι xamoyrhs και παιζεις με τον πονο του φιλου-φιδι""""""""""
καλα μαλακας ειναι;αυτο δεν ξερει;τα διαλυτικα;εισαι xamoyrhs και παιζεις με τον πονο του φιλου-φιδι
Πήγα το μεσημέρι... γαμάει το όχημα!!!Που ναι ο Τροβα ; Ο γαμημενος , κάνει τεστ ντραιβ στην Τζάγκουαρ ;