athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.438
- Πόντοι
- 12.756
Τι φίδι τι Νιπλης ένα και το αυτόο διαμαντης ειναι μονιμος συνοδος σου![]()
Τι φίδι τι Νιπλης ένα και το αυτόο διαμαντης ειναι μονιμος συνοδος σου![]()
φιδεμπορας δηλαδηΤι φίδι τι Νιπλης ένα και το αυτό
Όχι έχει δηλητήριο σαν τα φίδια ο ΜΟΥΝΗΣφιδεμπορας δηλαδη
που εισαι να στειλουμε την Πολιτικη προστασία ?Όχι έχει δηλητήριο σαν τα φίδια ο ΜΟΥΝΗΣ
Μέτσοβοπου εισαι να στειλουμε την Πολιτικη προστασία ?
να σε μαζεψει
να σε στειλω σε ενα ξενοδοχείο να μου κλεισεις ενα δωματιο που θελω για τον Δεκ ?Μέτσοβο
Ούτε μπακιρένιο δεν δίνω και να περιμένω μετά νά το πάρω απο σένα..να σε στειλω σε ενα ξενοδοχείο να μου κλεισεις ενα δωματιο που θελω για τον Δεκ ?
πληρωσε και στα δινω , ξερεις εσυ
γιατι εισαι τετοιο μουνοπανο , ειναι ευκαιρία που εισαι εκει πανωΟύτε μπακιρένιο δεν δίνω και να περιμένω μετά νά το πάρω απο σένα..
σε θελω να σου πω γαμιολη ....Ούτε μπακιρένιο δεν δίνω και να περιμένω μετά νά το πάρω απο σένα..
Στείλε ρεσε θελω να σου πω γαμιολη ....
4 διπλους , και ετσι οπως παει με Αθηναιο σημερα λεω να σταματησω γιατι θα κανω κανα φονικο
1 διπλο ελληνικο,1 μονο,1 φραπε και τωρα φρεντο εσπρεσσο4 διπλους , και ετσι οπως παει με Αθηναιο σημερα λεω να σταματησω γιατι θα κανω κανα φονικο
πιες και 2 γαλλικους αν ειναι να κλεισεις απο Ευρωπη1 διπλο ελληνικο,1 μονο,1 φραπε και τωρα φρεντο εσπρεσσο![]()
θελωΗ ώρα η καλή και καλούς απογόνους![]()
![]()
θα ερθω και εγω
χαχαχαχ οντως
Αθηναιος τωρα φοραει το αδιαβροχο και στεκεται στην βροχη με την νιτζεραδα απο τα λιντλ , και του πετανε κερματα στα ποδια οι περαστικοι
Αλλος έχει σειρά, εσύ αργείς ακόμη