athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.438
- Πόντοι
- 12.756
ΝΤΕΓΑΜΗΣΟΥ
καλημερα φιλε-φιδιΝΤΕΓΑΜΗΣΟΥ
καλημερα φιλε-φιδι![]()
Καλημέρα φιλαράκια καλά...
![]()
![]()
καλημερα αρχοντα![]()
![]()
![]()
καλημέρα σας κύριοι.....
που είσαι ρε μουνι εσυ πετρελαια ?Καλημέρα φιλαράκια καλά...
![]()
![]()
Μη βρίζεις πρωί πρωί μαν.που είσαι ρε μουνι εσυ πετρελαια ?
παλι στο χωριο χωρις ιντερνετ ?
ΝΙΠΛΑΡΟΣ ρε νιαμου...που είσαι ρε μουνι εσυ πετρελαια ?
παλι στο χωριο χωρις ιντερνετ ?
εινια τρομερη μερα για ομελετα και πρωινο στο moorings , να βλεπεις το γκριζο στην ουρανο και την θαλασσα και να τρως τα εδεσματα ...Μη βρίζεις πρωί πρωί μαν.
Μόνο το γαμιολη τον Αθηναίο θέλει να του πάω καφέ και τυρόπιτα στη δουλειά του ο γαμιολης μες στη βροχή.εινια τρομερη μερα για ομελετα και πρωινο στο moorings , να βλεπεις το γκριζο στην ουρανο και την θαλασσα και να τρως τα εδεσματα ...
και ολοι να δουλευουν
αδερφε μου δυσκολο τον χειμωνα η αντλια , δυσκολο πραγμα , αλλα - ΑΛΛΑ πολυ καλη ευκαιρια να κλεψεις λιγο στις διανομες πετρελαιου κατοικων ... ολοι με κονταρια και βεργες να πετρανε και να κανουν τους ειδικους στην τριγωνομετρια να μετρανε ογκομετρικα και αρχιδια , και εσυ να εισαι πανω στο ρολοι στο φορτηγακι και να το γυριζεις σαν κουλοχερι ..ΝΙΠΛΑΡΟΣ ρε νιαμου...
Όχι εδώ δουλεύω λες και έχω 10 παιδιά ο έρμος...
Μαζεύω και λεφτά μπας και παντρευτώ κάποια στιγμή να έχω το κάτι τις μου και εγώ...
Δυσκολη η ζωή στην αντλία μπρο.
Αλλά κάπως έτσι με αργά και σταθερά βήματα γεννιούνται μεγάλοι άντρες.
Μόλις αγορασω όμιλο θα σε πάρω διευθυντή προσωπάρχης γενικό γαμαω ότι θέση θες εσύ.
Έχεις τον λόγο μου.![]()
Στο πρώτο σκέλοςαδερφε μου δυσκολο τον χειμωνα η αντλια , δυσκολο πραγμα , αλλα - ΑΛΛΑ πολυ καλη ευκαιρια να κλεψεις λιγο στις διανομες πετρελαιου κατοικων ... ολοι με κονταρια και βεργες να πετρανε και να κανουν τους ειδικους στην τριγωνομετρια να μετρανε ογκομετρικα και αρχιδια , και εσυ να εισαι πανω στο ρολοι στο φορτηγακι και να το γυριζεις σαν κουλοχερι ..
και οσο πιο κρυο κανει τοσο περισσοτερο επικερδες ειναι αυτο αδερφε μου !!
Για παντρεια θα παρεις καμια απο τις πλαστικες με τα τεραστια βυζια κτλ που σου αρεσουν ή θα παρεις κανα κανονικο κοριτσι για σπιτι ?
Καλημέρα τί μου θύμισες τώρα... Αύγουστος του 1996 στο Ραμπάτ φύγαμε από τη βάση καί πήγαμε σε μία ελληνική ταβέρνα και έπαιζε το τραγούδι του Μητροπάνου ο άσωτος δεν φαντάζεσαι τι έγινε... Να είσαι καλά ρε φίλε.Καλημέρα στους άσωτους.
Καλημέρα τί μου θύμισες τώρα... Αύγουστος του 1996 στο Ραμπάτ φύγαμε από τη βάση καί πήγαμε σε μία ελληνική ταβέρνα και έπαιζε το τραγούδι του Μητροπάνου ο άσωτος δεν φαντάζεσαι τι έγινε... Να είσαι καλά ρε φίλε.