baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.829
- Πόντοι
- 6.035
μια χαρα να παω να τελειωσω μια δουλιτσα να πλερωθω.Από όλα έχει ρωσοποντια τα καλύτερα.στις 10 αυριο![]()
να τα σπρωξω στην ομαδα η θα κλαιω?
μια χαρα να παω να τελειωσω μια δουλιτσα να πλερωθω.Από όλα έχει ρωσοποντια τα καλύτερα.στις 10 αυριο![]()
γαμησε τα τυπε , εναν εφιαλτη πέρασαΑ, εσενα η κατρακυλα δεν εχει τελειωμο. Ακου αδειασες τασακι.
Σπρωχτα άφοβα θα φάνε γαμησι η τουρκαλαδες..μια χαρα να παω να τελειωσω μια δουλιτσα να πλερωθω.
να τα σπρωξω στην ομαδα η θα κλαιω?![]()
και γω δεν κουναω δαχτυλο.γαμησε τα τυπε , εναν εφιαλτη πέρασα
εγω σταματησα και να μιλάω, δειχνω με τα μάτιακαι γω δεν κουναω δαχτυλο.![]()
![]()
![]()
μια πεντακοσαρου ειναι μετα θα κλαιω με μαυρο δακρυ,μαλλον πρεπει να μπει εγγυητης ο νιπλης.Σπρωχτα άφοβα θα φάνε γαμησι η τουρκαλαδες..
και μενα με το βλεμα μου μιλανε.εγω σταματησα και να μιλάω, δειχνω με τα μάτια
Μετακίνησες τις παντόφλες;εκανα και εγω δουλεια στο σπιτι σημερις...και μαλιστα πολυ σοβαρη![]()
Μαλλον ανοιξε φυλλο για πιτα.Μετακίνησες τις παντόφλες;![]()
![]()
η μπορει να διαλεξε τι θα φορεσει αυριο γιατι συνηθως τον ντυνει.Μαλλον ανοιξε φυλλο για πιτα.
Μαλλον ανοιξε φυλλο για πιτα.
Μπα, δυσκολακι.
Αυτό είναι δύσκολο και για νοικοκυρές κατ' επάγγελμα!
Λες να κάνει και ζύμη για πίτσα, πεταχτή στον αέρα?![]()
Kλαιωη μπορει να διαλεξε τι θα φορεσει αυριο γιατι συνηθως τον ντυνει.![]()
![]()
![]()
ειναι ο αντρας του σπιτιου καθε πρωι τα βρισκει στον καναπε μια φορα δεν του εβγαλε τα ρουχαλακια του και εφυγε με τις παντοφλες.
Ουτε σωβρακο δεν αλλαξε;ειναι ο αντρας του σπιτιου καθε πρωι τα βρισκει στον καναπε μια φορα δεν του εβγαλε τα ρουχαλακια του και εφυγε με τις παντοφλες.![]()
![]()
![]()
Στον υπνο, στο σπιτι, στην δουλεια; Που σε ενδιαφερει να μαθεις;και αφου πιασαμε αυτο το θεμα σημερα τι καλτσες φορατε?![]()
![]()
![]()
ειμαστε σιγουροιΡΕ μαλακες εγραψα σοβαροτατη δουλεια λεμε..
Kατσε να τελειωσει το σιδερωμα και θα στα ψαλλει ενα χερακιειναι ο αντρας του σπιτιου καθε πρωι τα βρισκει στον καναπε μια φορα δεν του εβγαλε τα ρουχαλακια του και εφυγε με τις παντοφλες.![]()
![]()
![]()
σκεφτομαι ενα ωραιο ζευγαρι χριστουγεννιατικες θα ταιριαζε για αραλικι με ταινιες.Στον υπνο, στο σπιτι, στην δουλεια; Που σε ενδιαφερει να μαθεις;