athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.761
- Πόντοι
- 12.756
εχεις δικιο φιλε-φιδι παρεσυρθηνμην βριζεις ρε μουνι
εχεις δικιο φιλε-φιδι παρεσυρθηνμην βριζεις ρε μουνι
ρε μαλάκα δεν εισαι ο Σωτηρακόπουλος , ενας άπορος που μένεις στις πλαγιες του Υμηττού εισαιεχεις δικιο φιλε-φιδι παρεσυρθην
τι να βλεπω φιλε-φιδι;τα ποιοτικα ριαλιτυ που βλεπεις;η να παιζω στα λαιβ ιντερνετικα καζινο;ρε μαλάκα δεν εισαι ο Σωτηρακόπουλος , ενας άπορος που μένεις στις πλαγιες του Υμηττού εισαι
σταματα να βλεπεις μπαλα , οτι σου εχει μεινει απο μυαλο το χάνεις
ΓΑΜΙΟΛΑΈλα Τσάκο μια
τα μουτρα σου στο καθρεπτη και να ριχνεις ροχάλες για την κατάντια σουτι να βλεπω φιλε-φιδι;τα ποιοτικα ριαλιτυ που βλεπεις;η να παιζω στα λαιβ ιντερνετικα καζινο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΓΑΜΙΟΛΑ
φιλε -φιδι εδω δεν το κανεις εσυ με τοσες καταδικαστικες αποφασεις,με κλοπες,με καταρες απο μαναδες φουκαριαρηδων που δαγκωσες κλπ.. θα το κανω εγω που ειμαι εναστρος ουρανος;τα μουτρα σου στο καθρεπτη και να ριχνεις ροχάλες για την κατάντια σου
ειμαι καθαρός σαν το νερο της πηγης του Evianφιλε -φιδι εδω δεν το κανεις εσυ με τοσες καταδικαστικες αποφασεις,με κλοπες,με καταρες απο μαναδες φουκαριαρηδων που δαγκωσες κλπ.. θα το κανω εγω που ειμαι εναστρος ουρανος;
μα εννοειται σοβαρολογεις ρε;ποιος διαδιδει κατι αντιθετο;με τον ιδρωτα σου ολα,ΟΛΑειμαι καθαρός σαν το νερο της πηγης του Evian
βλακα
Πως τον πετσόκοψες έτσι ρε Αθηναίο!φιλε -φιδι εδω δεν το κανεις εσυ με τοσες καταδικαστικες αποφασεις,με κλοπες,με καταρες απο μαναδες φουκαριαρηδων που δαγκωσες κλπ.. θα το κανω εγω που ειμαι εναστρος ουρανος;
Πως τον πετσόκοψες έτσι ρε Αθηναίο!
Είσαι τόσό καθαρός που όποιος ανταλλάξει χειραψία μαζί σου μετά μετράει τα δάχτυλά του αν είναι όλα στην θέση τους.πλυνε κανα ποδι εσυ πρωτα και μετά πάτα εδω μέσα
μη βριζεις εχεις επιπεδο εσυ εστω και Παιτερηγαμιεστε ολοι
Νίπλης πριν του επιτρέψουν είσοδο σε καφέ-μπαρ-ρεστοράν και αφού του έχουν κάνει 7 ραπιντ τεστ και 2 γενικές ούρων...ειμαι καθαρός σαν το νερο της πηγης του Evian
βλακα
μην βριζεις ρε μανγαμιεστε ολοι
...και μια κολονοσκοπησηΝίπλης πριν του επιτρέψουν είσοδο σε καφέ-μπαρ-ρεστοράν και αφού του έχουν κάνει 7 ραπιντ τεστ και 2 γενικές ούρων...
Έλα μορφή γαμιολα...και μια κολονοσκοπηση
γαμημενε τι γκολ ηταν αυτοΈλα μορφή γαμιολα