TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
τελικα θα στα δωσω τα προβοσκιδουχα ...εισαι αξιος αντικαταστατης του μακαριτηοχι ..μαλακα σουρωμενος εισαι;θα σε γαμησω
τελικα θα στα δωσω τα προβοσκιδουχα ...εισαι αξιος αντικαταστατης του μακαριτηοχι ..μαλακα σουρωμενος εισαι;θα σε γαμησω
ΟΧΙ λεμε Μασουτηςτελικα θα στα δωσω τα προβοσκιδουχα ...εισαι αξιος αντικαταστατης του μακαριτη
τελικα θα σου κανω δωρο ραντεβου με την βικαρα ...για να εισαι και εσυ συλλεκτης εμπειριωνΟΧΙ λεμε Μασουτης
θα ψαξω το αρθρο και θα βαλω Γλομπεαρχη να στο βαλει στον κωλο ρε μουνητελικα θα σου κανω δωρο ραντεβου με την βικαρα ...για να εισαι και εσυ συλλεκτης εμπειριων
το λιντλ ειναι και θα παρει πουλο και ο αθηναιος γιατι εχει καταντησει να κανει παραλαβες μια φορα τον μηναμηπως ειναι ο κρηττικος ρε παιδια? η ο αλφαβητας? λεω εγω τωρα
οξω μωρη λινατσαθα ψαξω το αρθρο και θα βαλω Γλομπεαρχη να στο βαλει στον κωλο ρε μουνη
https://www.sofokleousin.gr/ta-pairnei-ola-i-cvc-meta-to-10-tis-dei-eksagorazei-ta-soupermark ΤΣΑΚΩ Τασουλη
ΒΡΕ μαλακαρε και τω ρα θα σε βρισω ασχημα ΦΙΛΕ του Σεσκουλα δεν αρνηθηκα για Σκλαβενιτη σου ειπα για Μασουτη μην σε γαμησωοξω μωρη λινατσα
Βόμβα στην αγορά με πώληση του Σκλαβενίτη! Γιατί πήρε την μοιραία απόφαση;
Σεισμός στην αγορά!www.athensmagazine.gr
τωρα θα ερθει ο κουμπαρουλης μου και θα σε παμεΒΡΕ μαλακαρε και τω ρα θα σε βρισω ασχημα ΦΙΛΕ του Σεσκουλα δεν αρνηθηκα για Σκλαβενιτη σου ειπα για Μασουτη μην σε γαμησω
που ειναι η νησιωτικη ΠΟΥΣΤΡΑ;ακομα κοιμαται;τωρα θα ερθει ο κουμπαρουλης μου και θα σε παμε
μετα την 13.00που ειναι η νησιωτικη ΠΟΥΣΤΡΑ;ακομα κοιμαται;
Την καλημέρα μου σε όλα τα καλά τα φιλαράκια..
καλως τον γνωριζεις το νεο πουλεν του νηματος ετσιΤην καλημέρα μου σε όλα τα καλά τα φιλαράκια..
κανε ανασκοπηση,ανασκολοπηση αγωνων και στειλε τους βαιμπερΡε καυλαντες
Οχι Τασσαρε δεν το χω γιατί έχω κάψει κύτταρα από βενζίνες που αναπνέω.Τι έχει παιχτεί?καλως τον γνωριζεις το νεο πουλεν του νηματος ετσι
Nαι αναλυτικά τι τσιμπησες;κανε ανασκοπηση,ανασκολοπηση αγωνων και στειλε τους βαιμπερ
γαιουρτακι με μελιNαι αναλυτικά τι τσιμπησες;