Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.674
- Πόντοι
- 46.423
ονειρικό κωλοτρυπιδι
Πράγματι όλο το πλασματάκι είναι λαχταριστό.
ονειρικό κωλοτρυπιδι
Βρήκαμε και πως θα χορεύειο μονος τροπος να γλυτωσεις τον γαμο ειναι να πας ντυμενος ετσι
Σφουγγάριζες?τερμα το διαλειμμα,τα λεμε.
Κατι τετοιες μαλακιες αρεσουν στις γυναικες σημερα. Μπαρε, μην τον ακους.ο μονος τροπος να γλυτωσεις τον γαμο ειναι να πας ντυμενος ετσι
Δεν κάνει τέτοια αυτός , είναι ο άντρας του σπιτιού που φέρνει τα λεφτάΣφουγγάριζες?
Σόρρυ φίλε αν σε έκανα να καυλωσεις , σόρρυ εΚατι τετοιες μαλακιες αρεσουν στις γυναικες σημερα. Μπαρε, μην τον ακους.
Τον μπέρδεψες με τον ΑθηναιοΣφουγγάριζες?
Να ντυθεί σαν τον Μπαρόκο τότε...Κατι τετοιες μαλακιες αρεσουν στις γυναικες σημερα. Μπαρε, μην τον ακους.
Λες?Τον μπέρδεψες με τον Αθηναιο
Ακομα χειροτερα. Αυτο και αν τους αρεσει. Δεν βλεπεις ο ιδιος το επιτυχια εχει;Να ντυθεί σαν τον Μπαρόκο τότε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λες?
Μπα...
Σκάσε κωλαδικο με κολάν να δούμε κάτι μάνΑκομα χειροτερα. Αυτο και αν τους αρεσει. Δεν βλεπεις ο ιδιος το επιτυχια εχει;
Βλέπω...Ακομα χειροτερα. Αυτο και αν τους αρεσει. Δεν βλεπεις ο ιδιος το επιτυχια εχει;
Σαν τρελή , Για τον Μπαρο λέωΔεν έχω καταλάβει...
Θέλει να παντρευτεί ή όχι??
Να ερθεις να το δεις Live.Σκάσε κωλαδικο με κολάν να δούμε κάτι μάν
Σημασία έχει τι λέει ο άντρας του σπιτιού, δεν λέω για τον ΜπάροΣαν τρελή , Για τον Μπαρο λέω
5 μάρκες για πάρτη σου θα κάψω μόνο για να σε δω να κάνεις πασαρέλα , έχεις δικό σου κομμάτι που βάζει ο ντιτζει;Να ερθεις να το δεις Live.
Με εμενα θα κατσεις διπλα διπλα και θα καμαρωνεις το ροστερ. Αλλα επειδη εισαι καριολης και λεμες θα σε βαλω μονο σου. Δεν σου κανω την τιμη.5 μάρκες για πάρτη σου θα κάψω μόνο για να σε δω να κάνεις πασαρέλα , έχεις δικό σου κομμάτι που βάζει ο ντιτζει;
Εγώ να ξέρεις κάθομαι δίπλα από το ταμείο πάντα !! Και δεν ακούω μαλακίες τυπε δεν καθόμαστε εδώ κτλ , εκεί κάθομαιΜε εμενα θα κατσεις διπλα διπλα και θα καμαρωνεις το ροστερ. Αλλα επειδη ειναι καριολης και λεμες θα σε βαλω μονο σου. Δεν σου κανω την τιμη.
Κατσε εκει... Αλλα το τραπεζι το δικο μου εχει ιδαιτερη θεση. Μην μου πεις μετα, φιλε ζεμπου, σιαξε με δεν θα το ξανα κανω.Εγώ να ξέρεις κάθομαι δίπλα από το ταμείο πάντα !! Και δεν ακούω μαλακίες τυπε δεν καθόμαστε εδώ κτλ , εκεί κάθομαι
Θα δω τον χώρο και θα σου πω , συνήθως το ταμείο έχει την καλύτερη οπτική , αν τα έχεις κάνει μπουρδέλο μέχρι και εκεί μπορεί να αλλάξω πόστοΚατσε εκει... Αλλα το τραπεζι το δικο μου εχει ιδαιτερη θεση. Μην μου πεις μετα, φιλε ζεμπου, σιαξε με δεν θα το ξανα κανω.