Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.139
- Πόντοι
- 12.756
πηγαινε ραψουεγω το σκεφτομαι δεν ξερω τι να βαλω.
πηγαινε ραψουεγω το σκεφτομαι δεν ξερω τι να βαλω.
ξερεις ποιος ραβει κιμονο?πηγαινε ραψου
μαλάκας εισαι ? , εννοειται πως οχιτην εχεις δει την ταινια?
ξεκινα τα καθετα στενα της Αθηνας , σιγουρα θα βρεις κανα μαγαζι με Japanεζουςξερεις ποιος ραβει κιμονο?
Να την δεις ρε, έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις δλδ??οχι θελει να δουμε την ταινια λαστ κριστμας και κυριακη να στολισουμε. ευτυχως γλυτωσα να την παω στο my seasons kai θα την βγαλουμε jumbo.
εχει ο Αθηναιος ενα κουστούμι δερμάτινη ,στενο παντελόνι για της αγριες νύκτες ζητα του αυτοεγω το σκεφτομαι δεν ξερω τι να βαλω.
ελα ντε,εχεις δικιο.Να την δεις ρε, έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις δλδ??
Ένας νίπλης.ο πειραιας εδω και χρονια επρεπε να ηταν πριγκηπατο σαν το μονακο. τι μας λειπει δηλαδης.
τι οχι ρε λαμογιο νιπλη....αφου στην προτεινα και πλανταξαμε μαζιμαλάκας εισαι ? , εννοειται πως οχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
παιξε ενα χιλιαρικο σε Χ μονο αποδεκτο που θα ξεκιναει πριν βαλει την ταινία , και αστο να περασουν τα 90 λεπτα , να δεις με τι αγωνια θα την δεις την ταινίαελα ντε,εχεις δικιο.
λαστς κριστμας αποκλειεται κολλητε μουτι οχι ρε λαμογιο νιπλη....αφου στην προτεινα και πλανταξαμε μαζι
λειπει και ο αθηναιος να μας δωσει βαθμολογια.μαλάκας εισαι ? , εννοειται πως οχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ξεκινα τα καθετα στενα της Αθηνας , σιγουρα θα βρεις κανα μαγαζι με Japanεζους
αυτος θα δει τα 101 σκυλακια της δαλματιαςλειπει και ο αθηναιος να μας δωσει βαθμολογια.
το βρηκα ρε της εχω βαλει ενα ρελε που ανοιγει τον θερμοσιφωνα με wifi,θα κανω το πρωι μια γεφυρα να δημιουργει βραχυκυκλωμα και ριξω το ρευμα στο σπιτι.αυτος θα δει τα 101 σκυλακια της δαλματιας
Μόνος σου το σκεφτηκες αυτό?το βρηκα ρε της εχω βαλει ενα ρελε που ανοιγει τον θερμοσιφωνα με wifi,θα κανω το πρωι μια γεφυρα να δημιουργει βραχυκυκλωμα και ριξω το ρευμα στο σπιτι.
τα σαμπο τα ξερεις?Μόνος σου το σκεφτηκες αυτό?
Γιατί δε λες απλά ότι δε θες να δεις την ταινία?
Ιδέα για νήμα: τι θα γίνει αν ο βάρος πει στην γυναίκα του ότι δεν θέλει να δουν μαζί το λαστ κρίστμας???
Όχι, δε νομίζω.τα σαμπο τα ξερεις?
κατι σαν τσοκαρα.Όχι, δε νομίζω.
Τι είναι?
οξω οι ξενοι απο τον Πειραια!!!!!
.Όχι, δε νομίζω.
Τι είναι?
Άσε, κατάλαβα...κατι σαν τσοκαρα.