Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Νιωθω μοναξιες , γαμω τον κουλη που βαζει εμπαργκο στους ανεμβολιαστους.βρε βρε...τι καμεις κατατρελε αλλα συμπαθη φιλε μου;
Νιωθω μοναξιες , γαμω τον κουλη που βαζει εμπαργκο στους ανεμβολιαστους.βρε βρε...τι καμεις κατατρελε αλλα συμπαθη φιλε μου;
θα μας πρηξουν μπαλες σημερα..ειμαι παγιδευμενος Σύνταγμα ρε μουνι αρχισανε συγκέντρωσεις
α εισαι και ΨΕΚΙ;Νιωθω μοναξιες , γαμω τον κουλη που βαζει εμπαργκο στους ανεμβολιαστους.
Μήπως σε πειράξει η τυρόπιτα για την έχεις για να σπρώχνεις;λαζανια φουρνου με 3 διαφορετικα τυριά πιπεριες και μανιτάρια ,σαλάτα του σεφ ,και σπιτικη τυροπιτά
οχι ολα καλαΜήπως σε πειράξει η τυρόπιτα για την έχεις για να σπρώχνεις;
Γλυκο;οχι ολα καλα
τι στολο ρε σημερα θα παρει φωτια ο κωλος μουΜήπως σε πειράξει η τυρόπιτα για την έχεις για να σπρώχνεις;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ που είσαι ρε γαμιολη στόλο;
Αμα παω και κανω το μπολι σε τι μαγαζια να παω και τι τακτικη να ακολουθησω για να βγαλω γκομενα , μου ειπανε οτι εισαι ο δασκαλος.θα μας πρηξουν μπαλες σημερα..
α εισαι και ΨΕΚΙ;
τι στολο ρε σημερα θα παρει φωτια ο κωλος μου
προς το παρων πηγαινε εμβολιασου,μετα ελα να σου δωσω νεα αγωγη και θα βρεις τον δρομο σουΑμα παω και κανω το μπολι σε τι μαγαζια να παω και τι τακτικη να ακολουθησω για να βγαλω γκομενα , μου ειπανε οτι εισαι ο δασκαλος.
Ο Μπουμπης πάλι για ύπνο πήγε ο μουνιςπρος το παρων πηγαινε εμβολιασου,μετα ελα να σου δωσω νεα αγωγη και θα βρεις τον δρομο σου
ουτε σήμερα προσεχω ,θα τρώω 3 την εβδομαδαΓλυκο;
Μας γαμησες θα περιμενω τοτε λιγο ακομα μπας και βγει φαρμακο και γλυτωσω το μπολι.προς το παρων πηγαινε εμβολιασου,μετα ελα να σου δωσω νεα αγωγη και θα βρεις τον δρομο σου
και εγω εκει ετοιμάζομε να παωΟ Μπουμπης πάλι για ύπνο πήγε ο μουνις
αφου ειναι σαπακι,τελειωμενος,δεν εχει τι να κανει και παιζει νυχτα ορφανα και φρουτακια και την μερα κοιματαιΟ Μπουμπης πάλι για ύπνο πήγε ο μουνις
Τουλουμπες θα φας;και εγω εκει ετοιμάζομε να παω
Γαμιοληςαφου ειναι σαπακι,τελειωμενος,δεν εχει τι να κανει και παιζει νυχτα ορφανα και φρουτακια και την μερα κοιμαται
πλακα πλακα ετρωγα 2-3 κομμάτια τώραΤουλουμπες θα φας;
Γαμιολης
ειναι και στεναχωρημενος γιατι δε σκεφθηκε αυτος την απατεωνια του προεδρα του ιωνικου με το hellenic coin και εχασε μυριαΤουλουμπες θα φας;
Γαμιολης
δεν δουλεύεις μωρη τσου τσου?αφου ειναι σαπακι,τελειωμενος,δεν εχει τι να κανει και παιζει νυχτα ορφανα και φρουτακια και την μερα κοιμαται
ΠΑΝΤΑ δουλευωδεν δουλεύεις μωρη τσου τσου?