Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.324
- Πόντοι
- 12.756
Ρε καριόλη νιπλη ξέρεις που είναι για να σου στείλω;
Ρε καριόλη νιπλη ξέρεις που είναι για να σου στείλω;
Τυπε εκει κατω μονο Βαρουλκο αμα θελεις γκουρμεδοκατασταση....Όταν τη σενιαρω θα την ανεβάσω και εδώ
ειναι εγγυηση ο πουστης ο χοντροςΤυπε εκει κατω μονο Βαρουλκο αμα θελεις γκουρμεδοκατασταση....
Ειναι και ειναι και σωστος με τους πελατες του.....ειναι εγγυηση ο πουστης ο χοντρος
τυπε να σε ρωτησω κατι,Ειναι και ειναι και σωστος με τους πελατες του.....
τυπε γκουρμεδοκατασταση εννοεις σαν το ραφι που εχει στο μασουτη με τα κονσερβακια τρατα φλοκο πριμα κλπ?Τυπε εκει κατω μονο Βαρουλκο αμα θελεις γκουρμεδοκατασταση....
που σαι μωρη ψαροτρατα εσυ ? στο μεροκάματοτυπε γκουρμεδοκατασταση εννοεις σαν το ραφι που εχει στο μασουτη με τα κονσερβακια τρατα φλοκο πριμα κλπ?
εκτελωνιζω κατι σωματα τυπεπου σαι μωρη ψαροτρατα εσυ ? στο μεροκάματο
εσυ εχεις γεμισει την αγορά σαπάκια μαν ?εκτελωνιζω κατι σωματα τυπε
τυπε γκουρμεδοκατασταση εννοεις σαν το ραφι που εχει στο μασουτη με τα κονσερβακια τρατα φλοκο πριμα κλπ?
κουμπωσε καλοριφερακι λαδιού πλαι στην βελετζα ερμης που εχεις να πουμε να βρεις την υγεια σουεσυ εχεις γεμισει την αγορά σαπάκια μαν ?
αδερφε απο λάδι μόνο αντηλιακόκουμπωσε καλοριφερακι λαδιού πλαι στην βελετζα ερμης που εχεις να πουμε να βρεις την υγεια σου
ετσι και εγω κοντοχωριανέ στο νησι πανε καθε μερα η βάρκες και μετα στα εστιατόρια φρέσκα ολλα και λογικές τιμες ολο το καλοκαιρι 5 φορες την εβδομαδα έτρωγα ψαριά και θαλασσινα
Φίλε τρώω (στο νησί μου) ολόφρεσκο ψάρι στο σπίτι μου και έξω πολύ ωραία εκεί που ξέρω και σωστές τιμές..
Αλλά στο Μικρολίμανο τέτοια ξεφτίλα… πηγαίναμε για Βαρουλκο αλλά ήταν κλειστό εκείνο το βράδυ
Αχ φίλε μου έλα εδώ στα μέρη μού να φας από εμένα.....Τρελός είσαι ρε Μπαρο;;;;
πήγα με τη Γαλλιδουλα να φάμε και κοντέψαμε να πάμε στο Τζάννειο
παρηγγειλα μύδια αχνιστά και ένα από αυτά βρωμουσε πεθαμένο
Ευτυχώς μου ηρθε η βρώμα πριν το βάλω στο στόμα
Το λέω ευγενικά στο γκαρσόνι και γυρνάει μετά από 3 λεπτά και κου απαντάει:
Το μύδι άνοιξε οποτε αυτά συμβαίνουν
ήθελα να του πω: τι λες ρε μαλακα θα το παίξω κορόνα γράμματα εάν παω στο νοσοκομείο;;; Είστε τελείως ηλίθιοι!!!!!!
δεν είπα τίποτα για να μην χαλάσω τη στιγμή
Πανάκριβοι ξεκωλιαρηδες που κοροϊδεύουν τον κόσμο!!!
χταπόδι κομμένο σε ψιλές ροδέλες τοποθετημένες ξάπλα για να γεμίσουν ένα μικρό στρογγυλό πιάτο 15,80€
Ένα καλαμάρι για το πουτσο άγευστο 18€
τα μύδια 11€
σαλατα 9,50€
δυο κρασια 19€
Συνολο 83€ με τα ψωμιά
ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ που κοροϊδεύουν τον κόσμο!!!
Ούτε απόδειξη ούτε τίποτα!!!
μου έφεραν το χαρτί της παραγγελίας για να πληρώσω!
Τυπε εκει κατω μονο Βαρουλκο αμα θελεις γκουρμεδοκατασταση....
Πετα ρε νησιωτακιετσι και εγω κοντοχωριανέ στο νησι πανε καθε μερα η βάρκες και μετα στα εστιατόρια φρέσκα ολλα και λογικές τιμες ολο το καλοκαιρι 5 φορες την εβδομαδα έτρωγα ψαριά και θαλασσινα