baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.816
- Πόντοι
- 6.035
ωραια αισθηση οταν ξυπνησει και δεν θα μπορει να λογκαρει.επεσε για υπνο τωρα με το στριγκακι του και με στημενο κωλο σε εμβρυακή σταση
ωραια αισθηση οταν ξυπνησει και δεν θα μπορει να λογκαρει.επεσε για υπνο τωρα με το στριγκακι του και με στημενο κωλο σε εμβρυακή σταση
στειλε 2.500 να παρω ενα λαπτοπ που θελω για να βλεπω τα emails μου
θα τα δεις αυριο στον λογαριασμο σου....στειλε 2.500 να παρω ενα λαπτοπ που θελω για να βλεπω τα emails μου
ευχαριστω
βαλε επειγουσα μεταφορά , μην κανουν κανα 2ημερο να ειναι διαθέσιμαθα τα δεις αυριο στον λογαριασμο σου....
Τωρα στα κάνω εγώ εθνική η Πειραιώς και τα έχεις σε 30 δευτεραβαλε επειγουσα μεταφορά , μην κανουν κανα 2ημερο να ειναι διαθέσιμα
μην τσιγκουνευτεις τα εξοδα που ειναι κανα 5ευρω
αμεσα θα τα δεις ΑΜΕΣΑβαλε επειγουσα μεταφορά , μην κανουν κανα 2ημερο να ειναι διαθέσιμα
με 5 ευρω κανει μεταφορα χερι χερι ο αθηναιος,απο πειραια γλυφαδα και εχεις τα λεφτα σου σε μια ωρα αν δεν τα ψυρισει.βαλε επειγουσα μεταφορά , μην κανουν κανα 2ημερο να ειναι διαθέσιμα
εγγυηση...με 5 ευρω κανει μεταφορα χερι χερι ο αθηναιος,απο πειραια γλυφαδα και εχεις τα λεφτα σου σε μια ωρα αν δεν τα ψυρισει.
στειλε μου Εθνικη να μην επιβαρύνω τον θειο , γιατι θελω να μου παρει και προτζεκτορα τα ΧριστουγενναΤωρα στα κάνω εγώ εθνική η Πειραιώς και τα έχεις σε 30 δευτερα
βαλε επειγουσα μεταφορά , μην κανουν κανα 2ημερο να ειναι διαθέσιμα
τα village του ρεντη θα σου παρω τα VILLAGEστειλε μου Εθνικη να μην επιβαρύνω τον θειο , γιατι θελω να μου παρει και προτζεκτορα τα Χριστουγεννα
Ναι σου βάλα 3500 δώσε και μια χιλιάδα στον Αθηναίο τα χρειάζεται για το εξοχικό του.στειλε μου Εθνικη να μην επιβαρύνω τον θειο , γιατι θελω να μου παρει και προτζεκτορα τα Χριστουγεννα
δεν ξερω αν θα εχω ρεστα τυπε, θα του παρω καμιά καρτα ανανεωσης 10 ευρω κοσμοτεΝαι σου βάλα 3500 δώσε και μια χιλιάδα στον Αθηναίο τα χρειάζεται για το εξοχικό του.
δεν ξερω αν θα εχω ρεστα τυπε, θα του παρω καμιά καρτα ανανεωσης 10 ευρω κοσμοτε
τι τσιμπουκαρος ειναι η πουταναρατελος το διαλειμμα,τα λεμε αργοτερα.![]()
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Με έχει ενοχλήσει που δεν βλέπουν “μέσα” μου, την προσωπικότητά μου» [Βίντεο]
Μετά από δύο εβδομάδες διαμονής της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στη Φάρμα αποχώρησε από το reality του ΑΝΤ1 https://youtu.be/A-GXwzVqPVk Η γνωστή Instagramerviralgreece.eu
![]()
![]()
![]()
τι τσιμπουκαρος ειναι η πουταναρα
Τι τσιμπισες μαν?