Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Νίπλη έχεις ανάψει κουμτέλ;
???Νίπλη έχεις ανάψει κουμτέλ;
Αυτο που θα καταφερεις θα ειναι να κανεις επικά ποσταρισματα στην ημερησια ενημερωση για χεσιμοΘα το δοκιμάζω κάθε πρωί μήπως καταφέρω να γίνω και γω πόθος![]()
Νίπλης έχει βάλει στο τζάκι κούτσουρα βελανιδιάς να καίει μέχρι αύριο το πρωί τύπε,δεν έχει ανάγκη kumtelΝίπλη έχεις ανάψει κουμτέλ;
Νιπλης ακόμα κυκλοφορεί με τις καφέ σαγιονάρες από'το στρατό...Νίπλης έχει βάλει στο τζάκι κούτσουρα βελανιδιάς να καίει μέχρι αύριο το πρωί τύπε,δεν έχει ανάγκη kumtel
![]()
Πόσα βρακιά και μπλούζες θα φορέσεις μια πανω στην άλλη για να μην πληρώσεις βαλίτσα στην Ryanair ?Νιπλης ακόμα κυκλοφορεί με τις καφέ σαγιονάρες από'το στρατό...![]()
Που πήγαν οι άλλοι ,από τώρα την έπεσαν?Πόσα βρακιά και μπλούζες θα φορέσεις μια πανω στην άλλη για να μην πληρώσεις βαλίτσα στην Ryanair ?
Αν και δεν είμαι καν αυτής της μουσικής φαν,δεν μπορώ να αντισταθώ με τίποτα σε τσιφτετέλιΜ' αρεσεις!
δεν το ξερες οτι ολοι οι γαμιαδες και οι σκληροι εδω μεσα πινουν το ζεστο κακαο που τους φερνει η μανουλα στο παιδικο τους δωματιο στις 12 και μετα αμεσως για υπνοΠου πήγαν οι άλλοι ,από τώρα την έπεσαν?
Παρε και ενα πιο τσαχπινικο τοτε.Αν και δεν είμαι καν αυτής της μουσικής φαν,δεν μπορώ να αντισταθώ με τίποτα σε τσιφτετέλι![]()
εχει δουλεια ?Παρε και ενα πιο τσαχπινικο τοτε.
Live σου κανω ρε, τι αλλο θελεις;εχει δουλεια ?
ξέρεις τι θα λενε αύριο ο ενας Μπουζούκια ο άλλος strip clubδεν το ξερες οτι ολοι οι γαμιαδες και οι σκληροι εδω μεσα πινουν το ζεστο κακαο που τους φερνει η μανουλα στο παιδικο τους δωματιο στις 12 και μετα αμεσως για υπνο
θα ανοίξω μια σαμπανια τον 10 ευρω
Ευχαριστω τα μαλα. Πηγαινε στο 2:04 του Περπινιαδη που εβαλα... Να δεις την δικια μου αφιερωση.