Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.480
- Πόντοι
- 12.756
τελικα τι παιχτηκε μαν ? θα παρει αναπηρική ο πεθερός? θα του το κοψουν το ποδι ?Ενα αρκιντι τσιμπησε....![]()
τελικα τι παιχτηκε μαν ? θα παρει αναπηρική ο πεθερός? θα του το κοψουν το ποδι ?Ενα αρκιντι τσιμπησε....![]()
Τον βγαλανε πριν κανα 2ωρο με κατι βεργες να βγαινουν απο το ποδι....ακρωτηριασμος δεν παιζει προς το παρον.τελικα τι παιχτηκε μαν ? θα παρει αναπηρική ο πεθερός? θα του το κοψουν το ποδι ?
Τον βγαλανε πριν κανα 2ωρο με κατι βεργες να βγαινουν απο το ποδι....ακρωτηριασμος δεν παιζει προς το παρον.
τζαρτζαρισμα ηταν τυπε , ετσι εδειξε το VARπως την επαθε του εκανες τακλιν απο πισω?
Ετσι του την επαιξα τυπε....πως την επαθε του εκανες τακλιν απο πισω?
Δεν ειχα προθεση τυπε...πηγαινα για τη καρωτιδα του.τζαρτζαρισμα ηταν τυπε , ετσι εδειξε το VAR
ο διαιτητης ειπε "παιζετε"
καθαρα πηγαινες για την μπαλαΕτσι του την επαιξα τυπε....![]()
![]()
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ειχα προθεση τυπε...πηγαινα για τη καρωτιδα του.![]()
Να σαι καλα τυπε...ξεκαθαρα εβαλε επιτηδες τα ποδια του στις ταπες μου για να παρει την αποβολη μου.Επρεπε να παρει κοκκινη καρτα και να μου δωθει πεναλτι με εκτελεση χωρις τερματοφυλακα...καθαρα πηγαινες για την μπαλα
να μαθει να μαζευει τα πόδια του πες του
πηγε να του κοψει την μπαλα του πεθερου αδερφε....μην ευχεσαι στον moynh το χελ στο πεθερο να ευχεσαιΠεραστικά του τυπε χελ.![]()
πηγε να του κοψει την μπαλα του πεθερου αδερφε....μην ευχεσαι στον moynh το χελ στο πεθερο να ευχεσαι
Να τος ο Κακος του σαι αμεσως να διαστρεβλωσει τη πραγματικοτητα...ενω ο Βαρουχας του σαι Νιπλης αμεσως με δικαιωσε.πηγε να του κοψει την μπαλα του πεθερου αδερφε....μην ευχεσαι στον moynh το χελ στο πεθερο να ευχεσαι
να βαραγες την πεθερα να ειχες ολο τον λαο μαζι σου....αλλα που,εκει κοτα εισαιΝα τος ο Κακος του σαι αμεσως να διαστρεβλωσει τη πραγματικοτητα...ενω ο Βαρουχας του σαι Νιπλης αμεσως με δικαιωσε.![]()
![]()
![]()
ολα αυτα τα ψεύδη που υποστηρίζει ο Τρουμπ θα κατατεθουν στον αθλητικό δικαστη και μετα εισαγγελέα μαζι με παρουσιαση των συκοφαντιών του στην εκπομπη του Σαγόνια.Να τος ο Κακος του σαι αμεσως να διαστρεβλωσει τη πραγματικοτητα...ενω ο Βαρουχας του σαι Νιπλης αμεσως με δικαιωσε.![]()
![]()
![]()
Ετσι του την επαιξα τυπε....![]()
![]()
![]()
Ου να μου χαθεις σε ειχα και για φιλο!ΣΕ ΠΤΥΩ!!!να βαραγες την πεθερα να ειχες ολο τον λαο μαζι σου....αλλα που,εκει κοτα εισαι
Να σαι καλα ρε Τακη...το αρχιδι να πουμε πηγε να με στιγματισει σαν κλαδευτηρι.Ποιον;Εμενα τον πιο καθαρο αθλητη στην ιστορια του αθλητισμου!!!ξεκαθαρη κιτρινη για θεατρο...
τυπε ετσι οπως ειναι κουτσος τωρα, τον βαζεις να υπογραψει, τον κλεινεις στο γηροκομειο αθηνων και ξεμπερδευεις..Να σαι καλα ρε Τακη...το αρχιδι να πουμε πηγε να με στιγματισει σαν κλαδευτηρι.Ποιον;Εμενα τον πιο καθαρο αθλητη στην ιστορια του αθλητισμου!!!
Θα έχει και το Νίπλη καλεσμένο γυρισμένο πλάτη και με αλλοίωση φωνής...θα ειναι τιμη μου να παρουσιαστω στην δικης της δευτερας να υπερασπιστω πεθερο χελ....δεν θα ξερετε απο που να φυγετε μετα μετα παραγκα του μπου
Έχουμε κλείσει Αλέξη Κούγια δικηγόρο, τα αρχίδια μας θα πάρεις.. αν δεν προλάβει βέβαια να πεθάνει σε κανα τροχαίο ο μαλάκαςθα ειναι τιμη μου να παρουσιαστω στην δικης της δευτερας να υπερασπιστω πεθερο χελ....δεν θα ξερετε απο που να φυγετε μετα μετα παραγκα του μπου