Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.476
- Πόντοι
- 12.756
Τώρα που άνοιξε το βαιμπερ θα κλείσω εγώ το δικό μουΟ Αθηναίος σου στέλνει χαιρετίσματα είναι απασχολημένος σήμερα..
Τώρα που άνοιξε το βαιμπερ θα κλείσω εγώ το δικό μουΟ Αθηναίος σου στέλνει χαιρετίσματα είναι απασχολημένος σήμερα..
Τώρα που άνοιξε το βαιμπερ θα κλείσω εγώ το δικό μου
Μονο ο Αθηναιος ξέρει σε ολο το κόσμοπως κλεινει το viber?![]()
σε παρτιΕιναι σε συνεδριαση
το ξεβρακωτος με τα χερια στις τσεπες να δεις... υπερπαραγωγηεχει δει καποιος το no time no de ,μου έχουν πει να πάμε σήμερά σινεμά αξίζει ?
θα παμε παρεα να το δουμε αυτοτο ξεβρακωτος με τα χερια στις τσεπες να δεις... υπερπαραγωγη
οσο και τα προηγουμεναεχει δει καποιος το no time no de ,μου έχουν πει να πάμε σήμερά σινεμά αξίζει ?
θα μιλαει για την καταπιεση των ανδρων απο τις γυναικες του
Τα ράτσας η τα κοπρεξ;Βασικά το θέμα που θα αναπτύξει, είναι η καταπίεση που δέχεται από τα γατιά.![]()
δεν εχει ρατσα μονο αδεσποταΤα ράτσας η τα κοπρεξ;
Τα ράτσας η τα κοπρεξ;
Ξεροεχυσα στο σημειο που λεει οτι οταν βαρεσε την υστερια δεν ετρεμε λογω του κινηματος metoo και οχι γιατι την εχει πλακωσει ο ψυχιατρος της στα Aloperidin,Zyprexa και πανω απο ολα στα Tsiboukoron.....@birlas τσιμπησε και βιντεο Συνατσακης
![]()
Μαίρη Συνατσάκη: Τσακώθηκε έντονα με άγνωστο άνδρα στη μέση του δρόμου - ΒΙΝΤΕΟ
Η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους, ένα περιστατικό που συνέβη με έναν άγνωστο άνδρα στη μέση του δρόμου.www.tothemaonline.com
Τα ράτσας η τα κοπρεξ;
τι τσιμπήσατε μαν ?Αυτά που αναγκάζεται να φροντίζει εις τον οικίσκο του.
Έλα μαν τι λέει έχεις πήξει στις υπηρεσίες με τους ουρακοτάγκους;Ξεροεχυσα στο σημειο που λεει οτι οταν βαρεσε την υστερια δεν ετρεμε λογω του κινηματος metoo και οχι γιατι την εχει πλακωσει ο ψυχιατρος της στα Aloperidin,Zyprexa και πανω απο ολα στα Tsiboukoron.....
Κάτι κρουασανακια τυροπιτάκια λουκανοπιτακια κιμαδοπιτακια.τι τσιμπήσατε μαν ?![]()
Έχει και μια αγκυρας..δεν εχει ρατσα μονο αδεσποτα
Φρέσκους;Τωρα το απογευματακι θα παω να δω 2 Λεμουριους....
ενα σαξο εχει δεν ηξερα για κοτεροΈχει μια αγκυρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φρέσκους;