baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.807
- Πόντοι
- 6.035
α οκ ταξιδιωτικους προορισμους,κριμα και λειπει ο μπραμπ.Μόλις ξαναπηρα να το σιγουρεψω.
Όλα οκ μου είπαν με green pass.
Ρώμη
α οκ ταξιδιωτικους προορισμους,κριμα και λειπει ο μπραμπ.Μόλις ξαναπηρα να το σιγουρεψω.
Ρώμη
μωρη ψωλαΜόλις ξαναπηρα να το σιγουρεψω.
Ρώμη
αδερφε εδω θα μαθεις τα παντα ο νιπλ θα σου πει για παρισι,λονδινο εγω θα σου πω για μυκονο,παρο και κρητη και ο αθηναιος θα σου πει για χαλκουτσι,οτι μπορει ο καθενας.Μάλιστα μου είπαν για το ξενοδοχείο δεν θέλουν τίποτα.
δεν εχει βγει ακομα το πορισμα , κατσε να μπει και ο φτωχος , μαλλον θα καυλαντισουμε αυτονenhmervste me παρακαλω με τι θεμα θα ασχοληθουμε σημερα να ερθω διαβασμενος,ευχαριστω.![]()
Για να φάω πάω...μωρη ψωλα
θα φας τιποτα καλό ? ξερεις να πας ή θα τρως στα Μακ ?
για τραβελια θα παει ρωμη?μωρη ψωλα
θα φας τιποτα καλό ? ξερεις να πας ή θα τρως στα Μακ ?
πολυ πιθανόν ......για τραβελια θα παει ρωμη?![]()
Όπα τυπε, εσύ που τα ξέρεις αυτά;για τραβελια θα παει ρωμη?![]()
αμα δεν σε βαλουν μεσα έχει κανει σχεδίες και σε πανε με κουπι τα πακιασαλαμινα να παρεις την παντοφλα θες ραπιδ τεστ?
που θα πας να φας , για πες μουνάκι ..... να σε τσεκάρουμε , ξερεις να τρωως ή εισαι καμια πλεμπα και εσυ που παει με το πληθοςΌπα τυπε, εσύ που τα ξέρεις αυτά;![]()
![]()
Εγώ δεν είχα ιδέα...
Νιπλη εσένα γιατί σου λένε μαλακίες τα ξενοδοχεία;αμα δεν σε βαλουν μεσα έχει κανει σχεδίες και σε πανε με κουπι τα πακια
εντελως συμπτωματικα χθες που δειρανε τραβελο στο κολωνακι ησουν στην περιοχη.Όπα τυπε, εσύ που τα ξέρεις αυτά;![]()
![]()
Εγώ δεν είχα ιδέα...
Ντροπή σου...Salsiccia fresca?![]()
δεν παω τοτε...ταλαιπωρια γινανε τα πολυτελη ταξιδια στης μερες μας...αμα δεν σε βαλουν μεσα έχει κανει σχεδίες και σε πανε με κουπι τα πακια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
που θα πας να φας , για πες μουνάκι ..... να σε τσεκάρουμε , ξερεις να τρωως ή εισαι καμια πλεμπα και εσυ που παει με το πληθος
Είμαι κατά της βίας...εντελως συμπτωματικα χθες που δειρανε τραβελο στο κολωνακι ησουν στην περιοχη.![]()
![]()
![]()
δεν μου λενε μαλακίες τα ξενοδοχεια , γιατι ειναι σοβαρα , δεν ειναι φτωχατζες να παρακαλανε για πελάτεςΝιπλη εσένα γιατί σου λένε μαλακίες τα ξενοδοχεία;
Είσαι μαύρη λίστα;![]()
Νιπλη εσένα γιατί σου λένε μαλακίες τα ξενοδοχεία;
Είσαι μαύρη λίστα;![]()
Ντροπή σου...![]()