Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.441
- Πόντοι
- 12.756
κανα κοντεινερ ειναι ?Γκόμενα του αλαικσανδρου είναι... αυτό τα λέει όλα...
κανα κοντεινερ ειναι ?Γκόμενα του αλαικσανδρου είναι... αυτό τα λέει όλα...
Ανεμώνη... εγγύησηακομη ψαχνω , παντου μουφες
μου φαινεται παλι θα καταληξω στο Fresh που κανουν κανα 40αρι το κιλο
γιατι εχεις αποδειξεις οτι ηταν 600 ατομα την ημερα?αφου δεν εχεις αντε πηγαινε παρακατω...ειπε αυτος που μου ζητουσε αποδειξεις οτι πεθαινουν 600 ατομα την ημερα απο την πανδημια στην Ρουμανια
ετσι και ειναι μαλακία την γαμησες , αυτο σου λεω μονοΑνεμώνη... εγγύηση
πλακα κανεις και ποιος τα αγοραζει? ο κωνσταντινιδης δεν λεει?ουτε ο παπαπαρασκευας?ακομη ψαχνω , παντου μουφες
μου φαινεται παλι θα καταληξω στο Fresh που κανουν κανα 40αρι το κιλο
μονο εγω πρεπει να τα αγοράζω και ο Κοκκαληςπλακα κανεις και ποιος τα αγοραζει? ο κωνσταντινιδης δεν λεει?ουτε ο παπαπαρασκευας?
παει αυτος, του μαζεψε το λουρι η κυρά , αυριο παλι το πρωι απο το κινητο κανα λαικ και μετα το απογευμα μεχρι τις 22:00
μαζεψτε ερωτησεις να τις εχετε ετοιμες για να προλαβετε
θα μου στειλεις ενα σε κουτακι μονοπετρου? φετος θα φτιαξω εγω με τα χερακια μου,θες?μονο εγω πρεπει να τα αγοράζω και ο Κοκκαλης
πρωτα θα τα τσεκαρω με δοκιμαστικο κατσαβίδιθα μου στειλεις ενα σε κουτακι μονοπετρου? φετος θα φτιαξω εγω με τα χερακια μου,θες?
θα στειλω στον αθηναιο να δοκιμασει πριν φαμε οι υπολοιποι.πρωτα θα τα τσεκαρω με δοκιμαστικο κατσαβίδι
Στον παπαπαρασκευα δεν πάει, είναι τραυλός...πλακα κανεις και ποιος τα αγοραζει? ο κωνσταντινιδης δεν λεει?ουτε ο παπαπαρασκευας?
η ανεμωνη που ειναι?Στον παπαπαρασκευα δεν πάει, είναι τραυλός...
Λίγο πάνω από Εσπερίδων, γωνιά Λαοδίκης...40 χρόνια μαγαζί...η ανεμωνη που ειναι?
ευχαριστω μαν τελικα δεν θα παρω.Λίγο πάνω από Εσπερίδων, γωνιά Λαοδίκης...40 χρόνια μαγαζί...
Καλύτερα...θα ανεβαζες τιμή...ευχαριστω μαν τελικα δεν θα παρω.
ποσο το κιλο?Καλύτερα...θα ανεβαζες τιμή...
Ξέρω γω...15-20ποσο το κιλο?
Ενδέχεται να απέκρυψε τι έκανε στο Δημοτικό.....Μου ελεγε επισης οτι οταν πηγαινε γυμνασιο πηδιοταν με τον μαθηματικο και την ειχε σαπισει στο ξυλο