ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.160
- Πόντοι
- 5.006
Πάρτε ένα φοντανακι.Καλή σας ημέρα.
Πάρτε ένα φοντανακι.Καλή σας ημέρα.
Πάρτε ένα φοντανακι.
Πάρτε ένα φοντανακι.
μεσα βαθεια στο λαρυγγι σουxynei potamia mpouxos
Ναι τα έχω μη νομίζεις ότι λέω παραμύθι απλώς έλειψα στο τραπέζι.θα έρθουν συντομα στα χέρια σουΑυτά τα λουκούμια, ακόμα τα περιμένω.
πηγε για δουλεια το κοριτσι σου και μπηκες μπου σαν κλεφτης ρε μουνη;μεσα βαθεια στο λαρυγγι σου
αστα για το 22 να εχουν πετρωσει καλαΝαι τα έχω μη νομίζεις ότι λέω παραμύθι απλώς έλειψα στο τραπέζι.θα έρθουν συντομα στα χέρια σου
το κοριτσι μου πηγε για δουλεια , μου εκανε πρωινο , μου έκανε χαδακια κτλ και πηγε δουλιτσα τηςπηγε για δουλεια το κοριτσι σου και μπηκες μπου σαν κλεφτης ρε μουνη;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αστα για το 22 να εχουν πετρωσει καλα
οταν γυρισει απο δουλεια θα εξαφανιστεις οπως εξαφανιζεις τα λεφτα των αθωων ανθρωπων σαν τον Χουντινιτο κοριτσι μου πηγε για δουλεια , μου εκανε πρωινο , μου έκανε χαδακια κτλ και πηγε δουλιτσα της
εγω αλλη μια μερα εδω μεσα μαζι με σενα τον μαλάκα
και οταν γυριζει απο δουλεια , παλι εδω μέσα ειμαι δεν χανομαι σαν και εσεναοταν γυρισει απο δουλεια θα εξαφανιστεις οπως εξαφανιζεις τα λεφτα των αθωων ανθρωπων σαν τον Χουντινι
εχω και δουλειες ρε αργοσχολε ceoκαι οταν γυριζει απο δουλεια , παλι εδω μέσα ειμαι δεν χανομαι σαν και εσενα
που δεν προλαβαινεις ουτε φευγω να πεις ΜΑΛΑΚΑ
ναι το ξερω , πιατα , σιδερωμα , σκαλες σκουπισμα σφουγγαρισμα ..εχω και δουλειες ρε αργοσχολε ceo
ουτε ξερω βρε μαλακα τι ειναι αυταναι το ξερω , πιατα , σιδερωμα , σκαλες σκουπισμα σφουγγαρισμα ..
καλα κανεις μαν
ουτε ξερω βρε μαλακα τι ειναι αυτα
ειχαν ρεπο εχθες τα παιδιά ... επειδη εβαλες εσυ τωρα γραμμη θα γινεται εδω μέσα τις γαμιολας δηλαδη , πως την έχεις δειΜπηκα να δω τιποτα ξεμαλλιασματα και παλι η γνωστη ντεκαντανς να βριζονται ο Νιπλης με τον Αθηναιο....αντε γαμηθειτε να πουμε παω να δω κατι Μυρμηγκοφαγους.
Μπηκα να δω τιποτα ξεμαλλιασματα και παλι η γνωστη ντεκαντανς να βριζονται ο Νιπλης με τον Αθηναιο....αντε γαμηθειτε να πουμε παω να δω κατι Μυρμηγκοφαγους.