Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.356
- Πόντοι
- 28.246
Θα προτιμήσω τον κύριο που φτιάχνει και ωραίους διαλόγους. Αν και σκέφτηκα σοβαρά τον Ντειβιτς Φιντσερ.
Θα προτιμήσω τον κύριο που φτιάχνει και ωραίους διαλόγους. Αν και σκέφτηκα σοβαρά τον Ντειβιτς Φιντσερ.
ωραια στο Νο26 να μπεις σου εχω την πορτα ανοιχτηπριν λιγο γυρισα και εγω..
μπαρος ειναι με το κοριτσι του τωρα ρομαντικη βολτα παραλια,παγκακια,πασατεμπο με αλατι,αγκαλιτσες και φιλακιαΈκανε ντου στις εξέδρες ο @baros ??
Τέτοια ώρα αρχίζει το μεροκάματο...μπαρος ειναι με το κοριτσι του τωρα ρομαντικη βολτα παραλια,παγκακια,πασατεμπο με αλατι,αγκαλιτσες και φιλακια
νομιζω σημερα θα παει Μαλακασα,Ανακασα και τελος ΚορωπιΤέτοια ώρα αρχίζει το μεροκάματο...
ποσο ειναι?ελα μωρη Τοτεναμ βαλε ενα γκολ
εληξε 0-0ποσο ειναι?
μηπως ρουφηξες αντι για κοκο καμμια στρυχνινη;η επειδη δεν ειχες καμμια τζινα σε στουπι;μαλακες εχω ενα πονοκέφαλο , γαμιεστε ολοι
δεν βλεπω βελτιωση με Κοντε αν και ειναι νωρις ακομαεληξε 0-0
εσύ όμως πρόλαβες να μου γράψεις 2 φορές μεσα σε 2 χρόνια απο μονος σου για τον @manaconda13η αληθεια ειναι οτι ο ρουφιανος του μπου δεν ξερει απο που να μαζεψει της πουτσες που εχει φαει ...
μ εσενα ποτε δεν μιλησαμε ...
φωτοβολιδες εριχνα στον ρουφιανο ....
απαραδεκτοι αλλα οπως το ειπες πολυ νωρις ακομα..δεν βλεπω βελτιωση με Κοντε αν και ειναι νωρις ακομα
δυστυχως πηραμε την κατω βολτα και φοβαμαι πως δυσκολα θα επανελθει η ομαδα στο προ 2 ετων επιπεδοαπαραδεκτοι αλλα οπως το ειπες πολυ νωρις ακομα..
για φετος ξεχασε το χαμενη χρονια..απο του χρονου και βλεπουμεδυστυχως πηραμε την κατω βολτα και φοβαμαι πως δυσκολα θα επανελθει η ομαδα στο προ 2 ετων επιπεδο
ευχαριστω παντως για την ενημερωση του σκορ
για μενα ο Αργεντινος ειχε φτιαξει ομαδα σιγα σιγα και κακως τον διωξανεγια φετος ξεχασε το χαμενη χρονια..απο του χρονου και βλεπουμε
επρεπε...ειχε χασει τον ελεγχο και ηταν απαραδεκτη η ομαδα..τον εκτιμω πολυ σαν προπονητη αλλα ειχε κανει τον κυκλο τουγια μενα ο Αργεντινος ειχε φτιαξει ομαδα σιγα σιγα και κακως τον διωξανε