Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.052
- Πόντοι
- 6.256
Ξεροχυνω με τη γραμμαρα μου ρε νιαμου!!!Διαβαζω τα ξεκατινιασματα με τη ταχυτητα του φωτος!!!
ειναι η ιδια που εχω σε κορνιζα στο σπιτι μουΤακούλη τι είδα?
Έχεις για υπογραφή,φώτο με τον κύριο πρόεδρο?
αρωμα Γυναικας@sescoulas Πινόκιο, αν ήμουν επαγγελματίας θα σε είχα προσλάβει ως μάνατζερ
παντα δευτεράντζα ησουνΜπήκα σε δεύτερη μοίρα εγώ με Νιπλακο...
Ξεροχυνω με τη γραμμαρα μου ρε νιαμου!!!Διαβαζω τα ξεκατινιασματα με τη ταχυτητα του φωτος!!!
τιναφτορε
Τώρα είμαι στο πατρικό μου έχει μοσχαράκι μα ρυζακι σαλάτα τρικολορε ταλαγανια τηγανιά μπριζολιτσες αρνάκι και λίγο χοντρό για τσουλημα.Τι τσιμπήσες μάν ;
Κατσε να δω στα pm αν εχω τιποτα δικο σου να σε ξεμπροστιασω....τιναφτορε
και νομιζαμε οτι εχεις 150 up/down
ξεγραψου τυπε
19 Φεβρουαριου ειναι τακη , το λεει πανω δεξιάαπο το σπιτι του νιπλη μια κρυα ομιχλωδη νυχτα του γεναρη (με καλο καιρο πιανει πεντοχίλιαρο) :
τώρα κυκλοφορεί με το πατίνι που εχει απο τα παιδικά του χρονιάΚάντε τα 500 επειδή πρέπει να πάρει τις πινακίδες που έχει καταθέσει και να βάλει και μπαταρία στην κατσαρόλα με καρούλια που έχει βαφτίσει αυτοκίνητο.
ειμαι παλαιοημερολογιτης19 Φεβρουαριου ειναι τακη , το λεει πανω δεξιά
Αγιογδυτης εισαι ρε νιμου!!!ειμαι παλαιοημερολογιτης
Ως Wolverine σε guest εμφάνιση φαντάζομαι...Στην θέση του Πιτ θα προτιμούσα τον Χιου Τζάκμαν.
Wind είναι η σύνδεση?
Χτύπα το,είναι καλόαυτο ειδα κατω σαν προτεινομενο
το εχει δει κανεις εχει σφαξιδι
https://www.netflix.com/gr/title/81011211
Όχι, σε ρόλο πρωταγωνιστή είναι η πρόταση.Ως Wolverine σε guest εμφάνιση φαντάζομαι...
Τζένιφερ Λόρενς οπωσδήποτε....Όχι, σε ρόλο πρωταγωνιστή είναι η πρόταση.
Τώρα μελετάω για τους γυναικείους ρόλους. Τι λες για μια Ρις Γουίδερσπουν και μια Τζένιφερ Λόρενς;